3 éves kisfiam nem nagyon akar beszélni (van szókincse, de kevés). Szüksége lenne logopédiai fejlesztésre. Dunaújvárosban keresek jó szakembert. Más is jár hasonló cipőben?
szia. mi is hasonlo cipőben járunk.
kisfiam áprilisban lesz 3, van szokincse de nem beszél ugy ahogy kellene. voltunk vele orvosnál, most megyünk majd a köv héten logopédushoz. a doki szerit nincs semmi baja, -. orvosilag. kiváncsi leszek a lopédus mint mond.
segiteni viszont nem tudok neked logpédus ügyben, mert mu gyula mellett lakunk. ha van kedved irhatsz privit és segitenénk egymást, megosztanánk tapasztalatainkat.
Szia!
Anyukám óvónő. Az én fiam is nagyon sokáig csak mutogatott, meg hümmögött, mama, papa is nagyon sokára jött ki a száján.
Aztán egyszercsak beindult, azóta nem lehet lelőni sem, folyton jár a szája. Már néha azon gondolkodtam, hogy sétákhoz is viszek magammal egy kisrádiót vagy discmant és azt hallgatom, mert iszonyat fárasztó a folyamatos dumálása:)
Szóval, anyu azt mondta, hogy nagyon sok kisgyerek csak az oviban kezdett el beszélni, ami végülis érthető. Hisz ott rákényszerül. Otthon megértik a mutogatást is.
Gondolom nem nagyon jártatok ti sem közösségbe?
Mégvalami, Albert Einstein is nagyon későn kezdett el beszélni:)
Fiú! A fiúk köztudásúan később szólalnak meg, mint a lányok.
Még valami eszembe jutott, amit ajánlani szoktak a beszédhez, ez pedig a hinta! Lehet olyat kapni, amit az ajtófélfába szerelhettek! tegyétek bele többször! Ez vmi agyi folyamatot indít el
Ne hallgass azokra, akik lebeszélnek a logopédusról, mondván, hogy a fiúk úgyis később kezdenek beszélni, meg majd egyszercsak hirtelen dumálni kezd etc...
Nekem is mindig ezzel jöttek, ezért halogattam a szakemberhez fordulást. Aztán egyszer elszakadt a cérna és mégis elvittem. Két hét alatt a tündéri logopéduslány beindította a beszédét. Sajnálom, hogy az okoskodók miatt nem vittem hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!