Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztalatok VII. kerületi...

Tapasztalatok VII. kerületi bölcsödékről?

Figyelt kérdés
Két éves lányom vinném bölcsibe. Van itt hetedik kerületi bölcsis lurkó anyukája?
2011. jan. 14. 21:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na mi újság veletek? Mi beiratkoztunk a dob utcai bölcsibe, márciusi kezdéssel fel is vették a lányom, megismerkedtünk a gondozónénivel, megnéztük a csoportszobákat stb., de azért a hetekben beadom a papírt szeptemberre a fasoriba is, mert az közelebb lenne hozzánk.

Viszont találtam egy családi napközit is a közelben, úgyhogy holnaptól kipróbáljuk, majdnem minden nap megyünk majd, legalább szokja a gyerekeket, és hát hezitálok, hogy ne vigyem-e mégis inkább ide a bölcsi helyett. Olyan sokan vannak a bölcsikben egy csoportban, olyan kevés figyelem jut a gyerkőcökre, és minden bölcsi olyan, mintha harminc éve megállt volna az idő benne, ezzel szemben a családi napköziben jut energia a fejlesztő foglalkozásokra is, a differenciáltabb bánásmódra és nem is olyan húzós az ára, bár nem tudom, hogy a sok jó és szép dolog mögött mennyire rejlik a puszta önfényezés, majd holnaptól megtapasztaljuk.

Nektek bejött a lövölde téri fizetős gyerekmegőrző? Mesélj!

2011. febr. 9. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

CSak most olvastam válaszod.

Kb. három hete járunk a Lövölde megörzőbe, azaz a Pöttöm babaklubba. Kislányom szereti, bár néha nagy a tolongás, így még nem hagytam ott, csak max 2-3 órára.

Megnéztem a Fasorit. Azt mondták fel vagyunk véve, bár biztosat csak júniusban tudhatunk. Szép napos, tágas szobák vannak. Sajnos a Lövölde olyan lehangoltnak tűnt kicsi, a sötét szobákkal, pedig a dadusok, bölcsis nénik sokkal szimpatikusabbak voltak ott.

Hát itt tartunk... Még mindig gondolkozom, hogy hogyan tovább.... :(

Merre van ez a Családi Napközi??

2011. márc. 9. 20:41
 13/17 A kérdező kommentje:
A csana a Damjanich u. 36. szám alatt van, klassz hely, megfizethető, de mivel nemrég indult, sokminden kialakulóban volt, és nem láttam annyi előnyét, mint reméltem. Két hétig jártunk oda, már délelőttökre ott is hagytam a lányom, tökéletes átmenet volt, hogy megszokja a különlétet tőlem, de márciustól inkább elkezdtük a dob utcai bölcsit. Valóban sokan vannak, és valóban leterheltek a gondozók, de jól végzik a munkájukat, szimpatikusak, és a lányom is azonnal megszerette őket, egy könnycseppet sem ejtett soha, mikor ott hagytam. Féltem a nagy létszámtól, de a lányom nagyon jól fogadta. Terveimmel ellentétben a fasoriba be se adom a jelentkezést. Inkább óvodába iratom majd be, amit januárban kezd majd el, akkor tölti a hármat. Szóval mi megtaláltuk a helyünket, remélem nektek is jó lesz a fasoriban!
2011. márc. 17. 01:09
 14/17 Király Zsófia válasza:

Sziasztok!

Most költözünk a Fasorra és szeretném kérni mindenki véleményét, tapasztalatát, hogy melyik bölcsit válasszam a kislányomnak. Nem vagyunk pestiek , most költözünk. Szeptember óta már elkezdtük az itteni bölcsődét, imádja, de sajnos költözünk .

A Lövölde tér tőlünk 1 percre van, a Fasori kb 10. Egyikről se tudok semmit, minden érdekel!

Helyiségek, csoportok , gondozónők , étkeztetés, udvar, felszerelések...stb

A másik gondom, hogy lehet nem is kapunk helyet idén már. Akkor maradnak a magán bölcsik. Családi napközik? Vannak? Milyenek? Mennyibe kerülnek?

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek , aki válaszol!

Szép napot!

Zsófi

2011. nov. 10. 17:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia, nem tudok újakat mondani a fentebb olvashatókon kívül. A lövölde téri bölcsit nem ajánlom az udvar hiánya miatt. Egy csanát ismerek, a fentebb olvasható damjanich utcai címen, többről nincs tudomásom.

A fasori bölcsi mellett esetleg az szólhatna, hogy közvetlenül az ovi szomszédságában van, így intézményváltáskor ismerős környezetbe megy tovább a kicsi.

A lányom a dob utcai bölcsibe jár, szeretjük. Nincs messze az sem, talán 15 perc séta a lövölde tértől. Évközben vették fel annak idején. Januárban hívtam fel őket, márciusban már mehettünk. Bár azóta vezetőváltás történt, de nem hiszem hogy sokat változott a helyzet. Ki is van írva: gyermekfelvétel minden szerdán. A lövölde térre akár már másnaptól mehettünk volna. Nincs tolongás. A fasori volt az egyetlen a háromból, ahol nem volt hely.

2011. nov. 16. 03:20
 16/17 A kérdező kommentje:

jah, és mindenhol nagyon készségesen megmutatják neked a bölcsödét, ha felhívod őket, és időpontot kérsz. én annak idején így választottam. nem tudok részleteket írni, nézd meg magad, körbevezetnek, na amúgyis meg mindhárom bölcsi ugyanolyan: kicsit kopott, de barátságos, régi és kevésbé régi játékokkal, tipikus menzakajával, kedves és határozott gondozónőkkel. szerintem a lövölde téri a legkevésbé jól felszerelt, de még az is elfogadható (az udvar hiányától eltekintve).

[link]

2011. nov. 16. 03:32
 17/17 anonim válasza:

Nagyon régi volt a bejegyzés, csak szeretném elmondani a tapasztalatom. (Sokat keresgéltem anno hátha segít valakinek)

A Dob Bölcsibe iratkoztunk be egy éve. Nagyon pozitív csalódás volt.

Azóta fel is újították... Sószobával, szép helyen és nagyon jó szakemberekkel dolgoznak. Bár én csak a mi csoportunkba látok bele, de a konyhásnéniktől kezdve, mindenkivel megy vagyunk elégedve. Kedvesek, körültekintőek. Törlik a kicsik orrát, odafigyelnek rájuk maximálisan.

2018. szept. 20. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!