Tapasztalatok VII. kerületi bölcsödékről?
Na mi újság veletek? Mi beiratkoztunk a dob utcai bölcsibe, márciusi kezdéssel fel is vették a lányom, megismerkedtünk a gondozónénivel, megnéztük a csoportszobákat stb., de azért a hetekben beadom a papírt szeptemberre a fasoriba is, mert az közelebb lenne hozzánk.
Viszont találtam egy családi napközit is a közelben, úgyhogy holnaptól kipróbáljuk, majdnem minden nap megyünk majd, legalább szokja a gyerekeket, és hát hezitálok, hogy ne vigyem-e mégis inkább ide a bölcsi helyett. Olyan sokan vannak a bölcsikben egy csoportban, olyan kevés figyelem jut a gyerkőcökre, és minden bölcsi olyan, mintha harminc éve megállt volna az idő benne, ezzel szemben a családi napköziben jut energia a fejlesztő foglalkozásokra is, a differenciáltabb bánásmódra és nem is olyan húzós az ára, bár nem tudom, hogy a sok jó és szép dolog mögött mennyire rejlik a puszta önfényezés, majd holnaptól megtapasztaljuk.
Nektek bejött a lövölde téri fizetős gyerekmegőrző? Mesélj!
Szia!
CSak most olvastam válaszod.
Kb. három hete járunk a Lövölde megörzőbe, azaz a Pöttöm babaklubba. Kislányom szereti, bár néha nagy a tolongás, így még nem hagytam ott, csak max 2-3 órára.
Megnéztem a Fasorit. Azt mondták fel vagyunk véve, bár biztosat csak júniusban tudhatunk. Szép napos, tágas szobák vannak. Sajnos a Lövölde olyan lehangoltnak tűnt kicsi, a sötét szobákkal, pedig a dadusok, bölcsis nénik sokkal szimpatikusabbak voltak ott.
Hát itt tartunk... Még mindig gondolkozom, hogy hogyan tovább.... :(
Merre van ez a Családi Napközi??
Sziasztok!
Most költözünk a Fasorra és szeretném kérni mindenki véleményét, tapasztalatát, hogy melyik bölcsit válasszam a kislányomnak. Nem vagyunk pestiek , most költözünk. Szeptember óta már elkezdtük az itteni bölcsődét, imádja, de sajnos költözünk .
A Lövölde tér tőlünk 1 percre van, a Fasori kb 10. Egyikről se tudok semmit, minden érdekel!
Helyiségek, csoportok , gondozónők , étkeztetés, udvar, felszerelések...stb
A másik gondom, hogy lehet nem is kapunk helyet idén már. Akkor maradnak a magán bölcsik. Családi napközik? Vannak? Milyenek? Mennyibe kerülnek?
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek , aki válaszol!
Szép napot!
Zsófi
Szia, nem tudok újakat mondani a fentebb olvashatókon kívül. A lövölde téri bölcsit nem ajánlom az udvar hiánya miatt. Egy csanát ismerek, a fentebb olvasható damjanich utcai címen, többről nincs tudomásom.
A fasori bölcsi mellett esetleg az szólhatna, hogy közvetlenül az ovi szomszédságában van, így intézményváltáskor ismerős környezetbe megy tovább a kicsi.
A lányom a dob utcai bölcsibe jár, szeretjük. Nincs messze az sem, talán 15 perc séta a lövölde tértől. Évközben vették fel annak idején. Januárban hívtam fel őket, márciusban már mehettünk. Bár azóta vezetőváltás történt, de nem hiszem hogy sokat változott a helyzet. Ki is van írva: gyermekfelvétel minden szerdán. A lövölde térre akár már másnaptól mehettünk volna. Nincs tolongás. A fasori volt az egyetlen a háromból, ahol nem volt hely.
jah, és mindenhol nagyon készségesen megmutatják neked a bölcsödét, ha felhívod őket, és időpontot kérsz. én annak idején így választottam. nem tudok részleteket írni, nézd meg magad, körbevezetnek, na amúgyis meg mindhárom bölcsi ugyanolyan: kicsit kopott, de barátságos, régi és kevésbé régi játékokkal, tipikus menzakajával, kedves és határozott gondozónőkkel. szerintem a lövölde téri a legkevésbé jól felszerelt, de még az is elfogadható (az udvar hiányától eltekintve).
Nagyon régi volt a bejegyzés, csak szeretném elmondani a tapasztalatom. (Sokat keresgéltem anno hátha segít valakinek)
A Dob Bölcsibe iratkoztunk be egy éve. Nagyon pozitív csalódás volt.
Azóta fel is újították... Sószobával, szép helyen és nagyon jó szakemberekkel dolgoznak. Bár én csak a mi csoportunkba látok bele, de a konyhásnéniktől kezdve, mindenkivel megy vagyunk elégedve. Kedvesek, körültekintőek. Törlik a kicsik orrát, odafigyelnek rájuk maximálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!