Immunerősítő. De milyent? Mi alapján döntsek?
Figyelt kérdés
a nagyobbik 2 éves múlt,és a kicsitől állandóan beteg.A kicsi most volt 7hónapos.Tavaly november végén voltak betegek,és épp csak eltelt egy hónap és megint betegek.Megint a kicsi kezdte....
megkérdeztem a dokinőt,hogy mégis mit javasol,azt mondta a nagynak Cebion 2x multi a kicsinek meg a simát.De miért nem szedhetnének egyformát?Olyan nem létezik?Pl a Multitabs immuno kidhány hónapos kortól van,vagy a béres csepp?
Kinek mi vállt be,ami gazdaságos és tényleg hatásos?
2011. jan. 14. 21:26
1/5 kisnita válasza:
Én a Béres cseppet adom a kisfiamnak a Cebion cseppel együtt tavaly óta most 18 hónapos és mióta kapja nem volt influenza szerű megbetegedése. Szinte semmilyen betegsége nem volt, se megfázás semmi csak most a múlt héten kaptunk be ezt a hányásos hasmenéses vírust, de ez ellen sajnos semmi sem véd :S 2 nap alatt lecsengett, de kemény volt. Az ismerős anyukák és a gyerekorvos ajánlotta és nagyon elégedett vagyok vele mert az immunrendszer erősítése mellett az étvágyára is jó hatással volt.
2/5 anonim válasza:
Béres cseppet 10 kg fölötti gyerekek szedhetik. Mi is szedtük, nekünk speciel nem vált be, de sajnos eddig semmi más sem. Most kaptunk egy Bronho-Vaxom nevű immunerősítőt, ezt csak receptre lehet, ebben nagyon bízom. Annál is inkább, mert hamarosan bölcsibe megy (2 éves) és jó lenne, ha nem lenne hetente beteg.
3/5 kisnita válasza:
Igen a Béres csepp elvileg 10 kg-tól adható, de az én fiam sem volt még 10 kg mikor elkezdtem adni neki. A gyerekorvos azt mondta nyugodtan adhatom neki. Ilyen esetben mint a tiétek is kedves kérdező szerintem kaphatja már a 7 hós baba is, de beszéld meg az orvosával, lehet azt fogja mondani, hogy ne 10 cseppet hanem csak 5-öt vagy adj neki naponta. Mi is így kezdtük, kb 8 kg volt a fiam akkor.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 1 év alatt nem nagyon van mit adni, max a C vitamin.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.az a bajom,hogy a gyerekorvosunk eléggé "földhöz ragadt",vagyis csak az ő általa ismert dolgokat ajánlja.hiába van pl a rendelőben xy szórólap,az nem jó.
majd holnap a másik okosat(védőnő) megkérdem,aztán csak találunk valamit.
2011. jan. 17. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!