Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Immunerősítő. De milyent? Mi...

Immunerősítő. De milyent? Mi alapján döntsek?

Figyelt kérdés

a nagyobbik 2 éves múlt,és a kicsitől állandóan beteg.A kicsi most volt 7hónapos.Tavaly november végén voltak betegek,és épp csak eltelt egy hónap és megint betegek.Megint a kicsi kezdte....

megkérdeztem a dokinőt,hogy mégis mit javasol,azt mondta a nagynak Cebion 2x multi a kicsinek meg a simát.De miért nem szedhetnének egyformát?Olyan nem létezik?Pl a Multitabs immuno kidhány hónapos kortól van,vagy a béres csepp?

Kinek mi vállt be,ami gazdaságos és tényleg hatásos?

2011. jan. 14. 21:26
 1/5 kisnita ***** válasza:
Én a Béres cseppet adom a kisfiamnak a Cebion cseppel együtt tavaly óta most 18 hónapos és mióta kapja nem volt influenza szerű megbetegedése. Szinte semmilyen betegsége nem volt, se megfázás semmi csak most a múlt héten kaptunk be ezt a hányásos hasmenéses vírust, de ez ellen sajnos semmi sem véd :S 2 nap alatt lecsengett, de kemény volt. Az ismerős anyukák és a gyerekorvos ajánlotta és nagyon elégedett vagyok vele mert az immunrendszer erősítése mellett az étvágyára is jó hatással volt.
2011. jan. 14. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Béres cseppet 10 kg fölötti gyerekek szedhetik. Mi is szedtük, nekünk speciel nem vált be, de sajnos eddig semmi más sem. Most kaptunk egy Bronho-Vaxom nevű immunerősítőt, ezt csak receptre lehet, ebben nagyon bízom. Annál is inkább, mert hamarosan bölcsibe megy (2 éves) és jó lenne, ha nem lenne hetente beteg.
2011. jan. 15. 15:51
 3/5 kisnita ***** válasza:
Igen a Béres csepp elvileg 10 kg-tól adható, de az én fiam sem volt még 10 kg mikor elkezdtem adni neki. A gyerekorvos azt mondta nyugodtan adhatom neki. Ilyen esetben mint a tiétek is kedves kérdező szerintem kaphatja már a 7 hós baba is, de beszéld meg az orvosával, lehet azt fogja mondani, hogy ne 10 cseppet hanem csak 5-öt vagy adj neki naponta. Mi is így kezdtük, kb 8 kg volt a fiam akkor.
2011. jan. 15. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 1 év alatt nem nagyon van mit adni, max a C vitamin.
2011. jan. 16. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.az a bajom,hogy a gyerekorvosunk eléggé "földhöz ragadt",vagyis csak az ő általa ismert dolgokat ajánlja.hiába van pl a rendelőben xy szórólap,az nem jó.

majd holnap a másik okosat(védőnő) megkérdem,aztán csak találunk valamit.

2011. jan. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!