Mi lehet ez a kislányom arcán?
Figyelt kérdés
2 éves lányom arcán (jobb oldalon) már néhány honapja van egyetlen egy kis pattanásszerű valami, de nincs olyan "feje", mint egy pattanásnak, csak piros. Néha elhalványodik, de soha nem tünik teljesen el. nem fájlalja, nem vakarja. Nincsenek körvonalai. Mitől lehet? 3 féle babafürdetőt váltogatok, baba mososzerrel mosok. Tudtommal nincs ételallergiája, nem szed gyogyszert. Szeptemberben 1 honapig és most 10 napja szed multivitamint. De közbe is ott volt.
Tapasztalt valaki hasonlot? Mi a teendő?
2011. jan. 14. 13:30
1/3 anonim 

válasza:

Ekcémás folt múlik ilyen nehezen el. Főleg magàtól. Ha gomba lenne, máshol is megjelent volna. Mivel kened? Esetleg próbáltad a Lipobase repair krémet? Gyógyszertárban lehet venni vény nélkül,szteroidmentes. Ha nem hat, nem is árt, de tapasztalatom szerint egy-két hét alatt eltünteti az ilyen rejtélyes foltokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem ekcéma. egészségügyi végzettségem van, láttam is. Annyi egyezés lehet, hogy ha belegondolok, mintha szezonális lenne, mert ősszel kezdődött. Eddig nem kentem semmivel, de akkor kiprobálom amit irtál.
Köszi
2011. jan. 14. 14:03
3/3 anonim 

válasza:

Jó alipobase reapir krém, tényleg ajánlom. Nem tudom, mi lehet,ha nem ekcéma, de csak elmúlik! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!