Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyibe kerül a rossmannba a...

Mennyibe kerül a rossmannba a libero megapack ha nincs akció?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:

4-es megapackot néztem pont a héten, 62 ft/db-ra jött ki.

Dm-be nincs kuponod? A 15%-os számlavégösszeg-es engedményt, meg a 25%-os termékjokert összevonhatod és úgy 40 ft/db-ra jön ki. Nem mindegy...

2011. jan. 9. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs a közelünkben DM sajnos. A rossmannban viszont van 10% kedvezmény kuponom.
2011. jan. 10. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok megint :-)

Most láttam az aktuális akciós újságjukban, hogy minden bebydream (saját márkájuk)termékre 25-%os akciójuk van.

Próbáltátok már esetleg ezt a pelust? Nem rossz, nekünk csak elvétve volt baleset vele, igazából azért szoktam inkább másfélét venni, mert kis zselégyöngyök ragadnak a pici bőrére, ha túl sok a pisi benne. De egyébként közel annyit bír, mint a Libero(mi is ezt használunk, vagy Bella Háppy-t, ez nagyon bevált, teljesen libero-kategória, csak jóval olcsóbb! Sajna nálunk ritkán van a városban, bevásárlóközpontba meg elvétve jutok csak el).

2011. jan. 10. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!