Tejpépet 2 és fél évesnek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 és fél éves, nem az evészetéről híres. Próbálkozunk mindenfélével, de igazából nagyon sok ételt elutasít, sok olyan étel van amit még soha nem kóstolt meg és nem is bírom rávenni.
Persze azért igyekszem változatosan főzni, és változatos ételeket adni Neki.
Vacsorára szereti a tejbegrízt, tejberizst, de, hogy ne legyen mindig ugyanaz a vacsi, vettem Neki most egy doboz tejpépet. Másfél éves kora óta nem evett ilyet, de ízlik Neki most is. Nem gáz ha ilyen "nagyfiú" néha ezt kap vacsira?
2011. jan. 8. 20:46
1/6 anonim 

válasza:

Kaphatja persze, van benne elég tápanyag is, legalább azt megeszi, ha már azt irod, nem nagyevő.
2/6 anonim 

válasza:

Had egye, ha szereti. Tehetsz bele gyümit is, kekszet, piskótát. Igy mindig más az íze, nem csak "sima" tejpèp.
3/6 anonim 

válasza:

Ha bírod anyagilag, miért ne? De a tejbegríz gyakorlatilag ugyanaz és jóval olcsóbb...
4/6 anonim 

válasza:

Próbált meg változatosabban készíteni a grízt, tejberizst. A rizst gyümölccsel, a grízt banánnal is lehet. Egy banánt fölkarikázol, a tejben megfőzöd a grízzel és kész. Keress recepteket a neten.
5/6 anonim 

válasza:

Az én lányom 25 hónapos, ő is eszik minden vacsira tejpépet+ mást is. Szerintem nem gáz, a tápszert is elvileg 3 éves korig ehetné(dokink szerint), akkor ez miért lenne baj?:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat :) Nem minden este eszi ezt, csak néha, hogy ne legyen Neki olyan uncsi. Köszi még egyszer!
2011. jan. 10. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!