Tényleg hatásos az omega3 zsírsavat tartalmazó halojaj készítmény a hisztire? Melyik fajta, hol szerezhető be?
Szia!
Én viselkedés zavarra és tanulási nehézségekre olvastam,hogy jó.
Én tegnap vettem Béres actival kid omega 3-at a 6 éves fiamnak, a Dm-ben most az 50 pontos kupon füzetben van rá 500 ft. kedvezmény,így 1500 ft.
A gyöngy patikákban 1640 ft januárban.
Véleményt 1 nap után még írni nem tudok,de egy próbát megér....
Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak, nem véletlenül van mostanság ennyi féle omega 3 kapszula, folyadék stb. Nagyon szennyezettek a tengerek, óceánok és lassan több a halakban a káros anyag, mint a hasznos.
Hisztire nem tudom mennyire hatásos, de nagyon ajánlott a gyerek 12 éves koráig, nagymértékben hozzájárul az agy fejlődéséhez. Állítólag segít a tanulási zavarokat is leküzdeni.
Ártani biztos nem fogsz vele, én amúgy adni szeretném a gyermekemnek, csak még pici a tablettához, a folyadékhoz meg elég nehéz hozzájutni.
Drogériákban, gyógyszertárakban is kapható a tablettás változat, a folyékonyt én még csak neten láttam.
köszi!
folyékony kéne nekem is, valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!