Gyermeketek fogából pici darabka tört e le játék közben?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 13:10
1/7 anonim válasza:
Igen, elöl mindkettő metszőből. Egyszer szaladt, elesett, egyszer játékot rágott. Kb 1,5 évesen.
2/7 anonim válasza:
Igen, hasra esett. Szerencsére nem mozgosodott ki neki, és nem sérült a fogbél se. Elvittem a gyerekfogászhoz.18 hónapos lehetett.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Sehova nem vittem az esetek után.
4/7 anonim válasza:
Igen :-(((((((( Elvittem gyerekfogászhoz. Azt mondta most már fokozottabban oda kell figyelni rá, mert most már így még könnyebben kilyukadhat és akkor valószínűleg az egész fognak annyi :-(((((
5/7 anonim válasza:
Mindkét lányomnak. Kb. 2 és fél, 3 évesek voltak. Futottak, elestek, és egy 1-2 mm-es darab letört a fogukból. Nem csináltak vele semmit. A maradó foguk szép lett.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is eszetlenkedett és neki esett az ágynak.
7/7 anonim válasza:
fürdés közben elesett, a fürdőkádban tört le a foga
először nagyon megijedtünk, de végül nem lett semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!