Le kell mondjam a Gyest?
Megnézem a szerződésem,nem is tudom,hogy van beleírva,mert nálunk a főállás 22órából áll.
Köszi a gyors választ.
Szia!
Én is tanár vagyok és szintén jövő héttől állok vissza doldozni, főállásban. A heti 22 óra az csak egy része a munkaidődnek: ennyi órát kell letanítanod, s ugye mellette a maradék 18 óra az egyéb: adminisztráció stb. Tehát mi, tanárok 40 órában dolgozunk főállásban.
Ergo a kérdésedre a válasz: a gyest nem kell lemondanod, mivel (gondolom te is, mint én már a szabadságodat töltöd, én pl. október óta szabin vagyok, amellett már ugye a gyedet előtte le kellett mondjam és azóta kapom a szabis fizut meg a gyest)aki 2010. dec 31-én főállásba volt bejelentve, annak még március 31-ig jár. Akkoriban fognak majd küldeni egy lapot, melyen nyilatkoznod kell, hogy április 1-től nem vagy jogosult rá, mivel csak annak jár ezután, aki heti max 30 órában van bejelentve.
Üdv: A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!