Bölcsibe adnak bodyt a gyerekekre?
Májusba megy bölcsibe a fiam.
Ahol nem adnak a gyerekekre bodyt hogy oldják meg,hogy ne legyen kint a derekuk?
Vagy body helyett inkább atlétákat vegyek?
Köszi a segítséget.

Miért ne adnának rá badyt? Nem értem... azt adják rá, amiben beviszed a gyereket. Ők nem fogják másba öltöztetni.
Egész addig jó a bady, amíg nem szobatiszta, akkor jöhet az atléta.

Amíg csak lehet adj rá body-t. Különben állandóan kint lesz a dereka. Lehet van kivétel, de az én tapasztalatom nem jó ezügyben.
Úgyhogy body!!!!
Ha nagyobb lesz és még jó rá a body akár még akkor is adj rá azt. Ha nagyobb lesz megtanulja kigombolni és pikk pakk megvan. Vagy nem gomboljátok meg max, vagy csak egy gombot majd.
De ha nagyobb lesz adhatsz trikót, de jó hosszú derekút ajánlok és kicsit passzossabbat. Kisebb az esélye hogy kint van, és hosszú derekú pólókat.
Én így próbálom a lányomnál ellensúlyozni az óvónénik figyelmetlenségét.
De amíg pelusa volt egyértelműen body!!!! Pláne bölcsibe, ahol öltöztetik sokkal jobban a gyerekeket, mert ők gondozónők, nem óvónők. Ég és föld. Legalább is ők úgy gondolják. Meg hát úgy vannak vele az oviba ott az ilyen dolgokra a dajka, csak hát az meg alig ér rá.
Lényeg, hogy adj rá bodyt!!!!

MI adunk a kicsikre body-t, utalom, mikor behoznak ugy egy picit, hogy ki van mindene, arrol nem is szolva ha bekakil, lehet, hogy "szetpotyogtatja". De az elsodleges, hogy ne legyen ki a kis hatuk es hasuk, semmibol nem tart azt begombolni.
Ovoneni

Köszi a válaszokat.
Bízom benne,hogy a bölcsibe is így gondolják majd ahova járni fog a fiam.Még nem szobatiszta.
Sajnos itt van egy bölcsi amiről tudok,hogy nem lehetnek bodyba a gyerekek.Ezt konkréten tudom mert ott dolgozik egy ismerősöm és ő mondta,hogy rosszul vannak ha bodyba hozzák be a 2 éves gyerekeket.Nem is foglalkoznak a gombolgatással.Ezért kérdeztem rá itt,hogy más bölcsikben ez hogy működik.Nem ebbe a bölcsibe fog járni a fiam szerencsére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!