Nála. Tok milyen az, amikor hisztizik a gyerkőc? Mit csinál/mond olyankor? Mi tudja annyira kihozni a sodrából?
2-3évesekre vagyok inkább kíváncsi. :)
És nem olyan hisztire, amit pl. fáradtságában csinál.
Köszi. :)
Nálunk elkezdett sírni, és halandzsázni. Elég vicces volt. Volt, hogy értelmes szavakat mondott, csak összefüggéstelen volt. Aztán elkezdett tisztulni, és mondogatta, hogy ez nem leheg igaz, meg hogy segítség, segítsen valaki :-)
Amikor be kell fejezni egy játékot pl, mert vacsi idő van, vagy nem akart osztozkodni, és kiállítottuk a játszásból kicsit ilyesmikért.
az enyém még nem beszél sokmindent, inkább üvölt hiszti közben. mi váltja ki? pl. ha mennei kell öltözni vagy pelenkázni, ő mondja hogy nem, én mondom hogy igen, ő mondja hogy nem, én mondom hogy de igen! erre elkezd visítani. odamegyek, felkapom, megfeszíti magát ,rugdal...szóaval ha van vmi amit nem szeretne és mégis kell. vagy ha valamit szeretne, de nem lehet. ugyenez. visít, dobál....szerencsére nem agresszív velünk, nem üt meg ilyenek. mostanában már minden napra jut több ilyen is. az az alap ,hogy midnenre azt mondja hogy nem.....
2 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!