Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nála. Tok milyen az, amikor...

Nála. Tok milyen az, amikor hisztizik a gyerkőc? Mit csinál/mond olyankor? Mi tudja annyira kihozni a sodrából?

Figyelt kérdés

2-3évesekre vagyok inkább kíváncsi. :)

És nem olyan hisztire, amit pl. fáradtságában csinál.

Köszi. :)

2011. jan. 4. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
22 hónapos. Ha nem sikerül neki valami, akkor rögtön ordít, üvölt, szétdobálja a játékait. Érdekes hörgő hangot ad ki olyankor, nevetek rajta ilyenkor. Nagyon mókás. Te gyerkőcöd?
2011. jan. 4. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk még a hiszti egész enyhe, mert amúgy nagyon nyugis gyerek: hangosan üvöltve sir, és magyaráz, hogy épp mit akar. Esetleg megfesziti magát, ha épp ül valahol, vagy nem akar oda menni, stb. A sodrából az hozza ki, ha nem úgy van, ahogy ő akarta, és ha határozottan tiltok vagy mondok valamit. Mivel a gyerek kábé ugyanannyira elszánt, mint én, már most próbálja leboxolni, hogy neki van igaza. De nem :)
2011. jan. 4. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk elkezdett sírni, és halandzsázni. Elég vicces volt. Volt, hogy értelmes szavakat mondott, csak összefüggéstelen volt. Aztán elkezdett tisztulni, és mondogatta, hogy ez nem leheg igaz, meg hogy segítség, segítsen valaki :-)

Amikor be kell fejezni egy játékot pl, mert vacsi idő van, vagy nem akart osztozkodni, és kiállítottuk a játszásból kicsit ilyesmikért.

2011. jan. 5. 01:55
 4/5 anonim ***** válasza:

az enyém még nem beszél sokmindent, inkább üvölt hiszti közben. mi váltja ki? pl. ha mennei kell öltözni vagy pelenkázni, ő mondja hogy nem, én mondom hogy igen, ő mondja hogy nem, én mondom hogy de igen! erre elkezd visítani. odamegyek, felkapom, megfeszíti magát ,rugdal...szóaval ha van vmi amit nem szeretne és mégis kell. vagy ha valamit szeretne, de nem lehet. ugyenez. visít, dobál....szerencsére nem agresszív velünk, nem üt meg ilyenek. mostanában már minden napra jut több ilyen is. az az alap ,hogy midnenre azt mondja hogy nem.....

2 éves kislány anyukája

2011. jan. 5. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Az én 29 hónapos lányom is olyankor hisztizik be, amiket ti is írtatok. Ő sajnos üt is olyankor azon túl, h a dolgait szétdobálja. Igaz, pár mp-nél tovább nem szokott tartani. Bár az az én lelkivilágomnak éppen elég.
2011. jan. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!