Mikor tettetek fülbevalót a lányotok fülébe?
Én beletetettem már a kórházban, mert akkor érzi a legkevésbé.
Sztem teljesen mindegy, h most rakatjátok bele, vagy fél/egy/... év múlva.
Először úgyis megilletődik, nem fogja piszkálni. Utána meg úgyis hozzá fog nyúlni, bármit is mondasz neki. Ha másért nem, akkor az újdonság miatt.
Én megvártam míg a lányom úgy nem döntött, hogy szeretné. Nekem nincs, bár átlőtték kiskoromban. Ez már 25 éve volt (6 éves koromban) és még a mai napig nem nőtt be a luk, folyamatosan gennyedzik és azonnal begyullad ha bármit is beleteszek. Nem is szoktam, csak kivételes alkalmakkor, aztán egy-két hétig gyógyulgatok utána. :-(
Én ezért idegenkedem tőle. A lányom 9 éves volt mikor kérte, azonnal el is vittük és örömmel hordja, semmi gond nincs.
Lehet, hogy hülyeség, de eleve úgy gondolom, hogy az Ő teste, Ő fog egy életen át lukas füllel élni és én nem szeretnék dönteni erről helyette. És mivel ez egy testékszer, így én nem is látom jelentőségét addig a napig, míg magának tetszeni nem akar. Ez az időpont pedig iskolás kor előtt nemigen jön el.
Mi 6 hetes korában lövettük ki a kislányunk fülét. A védőnő azt mondta ez a legjobb kor, akkor nem fogja piszkálni, mert hozzászokik.
Most 2 évesen azért egy picit piszkálja. :)
Mi 6 hetesen rakattunk, és totál bevolt eludva!Mikot csattant a pisztoly felnézett, nyöszörgött, de ennyi aludt tovább.
2 évesen már biztos macerásabb, de ha elmondod neki miért kell, és odafigyelsz, hogy ne húzza ki akkor 1 hét alatt megszokja!Nyugodtan rakass neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!