Orrmandula műtét? Leírnátok kinél hogy zajlott? Mennyire viselte könnyen vagy nehezen a gyeremeketek?
1hét múlva megyünk mi is a kislányommal,5 éves.
Nagyon izgulok,remélem nem lesz semmi gond.Nem tudom mennyire fogja érezni vagy mennyire fog fájni utána.Vajon kis nyünnyettke lesz vagy mintha misem történt volna?Mennyi idő kb a gyógyulás utána?Miket nem szabad esetleg csinálnia?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 2.köszönöm,hogy ilyen részletesen leírtad.
Ma már megvolt a vérvétel,pisi,aztán az eredményekkel kell menjünk az altató orvoshoz még.Én is gondoltam viszek játékokat,színezőt stb,hogy gyorsabban teljen az idő és elterelje a figyelmét a nózijáról.
Már muszáj műteni,mert többször volt arcüreggyulladása és középfülgyulladása,hallása sem az igazi,horkol,állandóan tátika,az orrán nem is kap levegőt.Bízom benne,hogy minden rendben lesz és meggyógyul ügyesen,mert már nagyon szeretne menni oviba,már 6 hete nem jár.Farsangi bálon már szeretne ott lenni:)
De amíg túl nem vagyunk rajta aggódom.Ő várja,nem fél,mindennap többször megbeszéljük,hogyan is lesz,benne csak annyi izgalom van mintha nyaralni készülnénk.Nem is akarom neki mutatni,hogy én mennyire ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!