Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereknél koszmó?

2 éves gyereknél koszmó?

Figyelt kérdés
igazából el sem múlt soha a feje tetejéről a fiamnak.Csak most már azt sem engedi,h. beolajozzam,és utána fellazitsam fésűvel,mint kiskorában.A védőnő azt mondta,vegyek felnőttnek való korpásodás elleni sampont,de mivel a hajmosás igy is egy rémálom,nem tudom megoldani,hogy ne menjen a szemébe a hab az öblitésnél.Van valaki hasonló cipőben?Kérlek adjatok tanácsot,köszi.
2011. jan. 4. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem ezt a két éves fiamnál, pedig Babe koszmósodás elleni sampont használunk. Most áttértünk a heti egyszeri hajmosásról kettőre és elmúlt. Annyi tanácsot tudok adni, hogy én pl. amikor öblítem a haját, mindig az arca elé tartok egy törölközőt, mert ő is ficánkol és ellenkezik, így tuti nem megy a szemébe a víz vagy a hab.
2011. jan. 4. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:
a fiam fején is van vmi, de inkább mintha ki lenne száradva a fejbőre. pedig sebameddel mosom neki. szóval marad az olajozás hetente egyszer.
2011. jan. 4. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!