EGMONT Micimackó könyvklub - szerinted megéri?
Szia!
Szerintem csak az első csomag éri meg, amelyikben a táska van, a többi nem. Én megrendeltem a Micimackó és a Disney könyvklubot is, de nem azt kaptam, amire számítottam sajnos.
Szia!
Én anno megrendeltem,de sokszor olyan "gagyi" könyveket küldtek,hogy el sem olvastam a gyereknek.
A Disney mesés könyvek is el vannak ferdítve,vagy le vannak rövidítve,nem olyan,mint az igazi,vagy amit a tv-ből ismernek.
1 évig járattam,utána lemondtam.
Nekünk a Thomas könyvek járnak, 2850ft egy csomag, és egy mesekönyv van benne, egy foglalkoztatófüzet és egy ajándék. Már volt hátizsák, tornazsák, tolltartó, pénztárca, ilyen kreatív ruhácska, de voltak gagyibb játétkok is benne.
Szerintem megéri, mert nálunk a fiam imádja a mesekönyveit, a foglalkoztatókat még későbbre halogatjuk, de boltban egy olyan foglalkoztató füzet kb 1800ft körül van....
Másfél éve járatjuk, de lehet hogy nemsokára azért lemondom már- bár ki tudja.
:-)
Köszi a válaszokat!
Írtam nekik, hogy akkor ez most tuti csak 5 db-e, vagy utána még kapom havonta a csomagot, meg hogy hogy tudom lemondani.
Meglátjuk, mit és hogyan válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!