Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » EGMONT Micimackó könyvklub -...

EGMONT Micimackó könyvklub - szerinted megéri?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata? Ezt néztem ki, végül is csak 5 csomag:

[link]

2011. jan. 4. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem csak az első csomag éri meg, amelyikben a táska van, a többi nem. Én megrendeltem a Micimackó és a Disney könyvklubot is, de nem azt kaptam, amire számítottam sajnos.

2011. jan. 4. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:
És olyat lehet, hogy az első után lemondom? Elvileg lehet, nem? Utána mennyire fognak zaklatni hasonló ajánlatokkal?
2011. jan. 4. 10:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Bár ezek az állatos könyvek nekem jónak tűnnek...
2011. jan. 4. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én anno megrendeltem,de sokszor olyan "gagyi" könyveket küldtek,hogy el sem olvastam a gyereknek.

A Disney mesés könyvek is el vannak ferdítve,vagy le vannak rövidítve,nem olyan,mint az igazi,vagy amit a tv-ből ismernek.

1 évig járattam,utána lemondtam.

2011. jan. 4. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a Thomas könyvek járnak, 2850ft egy csomag, és egy mesekönyv van benne, egy foglalkoztatófüzet és egy ajándék. Már volt hátizsák, tornazsák, tolltartó, pénztárca, ilyen kreatív ruhácska, de voltak gagyibb játétkok is benne.

Szerintem megéri, mert nálunk a fiam imádja a mesekönyveit, a foglalkoztatókat még későbbre halogatjuk, de boltban egy olyan foglalkoztató füzet kb 1800ft körül van....

Másfél éve járatjuk, de lehet hogy nemsokára azért lemondom már- bár ki tudja.

:-)

2011. jan. 4. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Írtam nekik, hogy akkor ez most tuti csak 5 db-e, vagy utána még kapom havonta a csomagot, meg hogy hogy tudom lemondani.

Meglátjuk, mit és hogyan válaszolnak.

2011. jan. 4. 13:36
 7/9 anonim válasza:
Szia!Nem tudom még aktuális e ,de szerintem a Micimackós nagyon jó.Egy könyvet meg egy foglalkoztatót nemigen kapsz 2600,- ért.A fiam nagyon várja mindig és még nem unta meg.Nekem csak a kiszállítással van némi problémám :(
2011. jan. 25. 06:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bár januári a kérdés, hátha kapok választ. Mikor szállítják ki a csomagot? Vagy postán küldik csekkel? Hogy működik?
2011. dec. 20. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Futár hozza,és neki kell fizetni
2011. dec. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!