Vigyük bölcsibe vagy ne?

Nem valószinü hogy felveszik amint biztossá válik a terhesség úgy meg beszokik és utánna ki kell venni.
Szerintem ne is kezdjétek el. ez a + vélemény.
a - :
a terhesség a 12. hétig nem biztos ha nem marad meg akkor gondolom v. próbálkoztok újra v. dolgozni mész nem tudom melyiket választod ha munka akkor folytassátok a beszoktatást.
De ez a rosszabbik eshetőség volt. Talán nem célszerü várandósan beszoktatni mert sok betegséget hazahord ami árthat nektek a babával.
Én nem adnám be. De a döntés a tied és a férjedé.

Ez a helytől is függ. Próbáld megtudni, hogy kisbabás anyukák gyermekei járnak-e oda.
Az én fiamat úgy vették fel, hogy én 8 hónapos babás voltam. Beszoktatni az utolsó hónapban vittem. Nem volt gond abból, hogy kistesó van. De ez nagy mértékben a helytől is függ!

Vinném.
Gyerekek között lesz,hamar megtanul ott egyedül enni,inni,aludni.
Lesz időd a picurral foglalkozni,és sose tudni mi lesz.

Ha a bölcsiből nem teszik ki a tesó miatt, akkor szerintem add be. Ha csak most derült ki a terhesség, még annyi minden történhet. Kívánom, hogy ne így legyen, de ha mégse jön össze valamiért a kistesó, és vissza kell menned dolgozni, mit csinálsz, ha már nem adhatod bölcsibe?
Amúgy gratulálok! :)

Én vagyok az élő - negatív - példa. Nem vittük, mert jött a kistesó, aztán nem maradt meg a baba. :-(
Most várhatjuk újra, míg lesz hely, én viszont már mennék vissza dolgozni, a GYES összege egy katasztrófa.
Szóval a helyedben én beadnám, és ha megszületett a kistesó, akkor meg lehet próbálkozni már az ovival is, ha van minicsoport, oda felvehetik.

Szia!
Nekem az a tapasztalatom,hogy akkor kell elmondani a tesót,ha már látszik,akkor már beszokott a bölcsibe a nagyobb gyerek,és nem fogják azt mondani,hogy ne vidd.
Bár én inkább otthon tartanám,amíg tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!