Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vigyük bölcsibe vagy ne?

Vigyük bölcsibe vagy ne?

Figyelt kérdés
2 éves lesz a fiam januárban.Jövő héten hétfőn már vihetném beszoktatásra,DE közben kiderült,hogy terhes vagyok.Most nem tudok dönteni..vigyem vagy ne vigyem?Amúgy imádja a társaságot,elvan mindenkivel.Megérteti magát,utánoz minden szót amit mondunk.Nem szobatiszta és nem alszik el egyedül és nem eszik egyedül(csak kézzel vagy bénáskodva evőeszközzel).Viszont járunk usziba és csiribirire ami így megszűnik.Valamint sokat járunk össze a hasonló korú barátaival,akikkel különböző programokra is megyünk.Te hogy döntenél?
2011. jan. 3. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem valószinü hogy felveszik amint biztossá válik a terhesség úgy meg beszokik és utánna ki kell venni.

Szerintem ne is kezdjétek el. ez a + vélemény.

a - :

a terhesség a 12. hétig nem biztos ha nem marad meg akkor gondolom v. próbálkoztok újra v. dolgozni mész nem tudom melyiket választod ha munka akkor folytassátok a beszoktatást.

De ez a rosszabbik eshetőség volt. Talán nem célszerü várandósan beszoktatni mert sok betegséget hazahord ami árthat nektek a babával.

Én nem adnám be. De a döntés a tied és a férjedé.

2011. jan. 3. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a helytől is függ. Próbáld megtudni, hogy kisbabás anyukák gyermekei járnak-e oda.

Az én fiamat úgy vették fel, hogy én 8 hónapos babás voltam. Beszoktatni az utolsó hónapban vittem. Nem volt gond abból, hogy kistesó van. De ez nagy mértékben a helytől is függ!

2011. jan. 3. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Vinném.

Gyerekek között lesz,hamar megtanul ott egyedül enni,inni,aludni.

Lesz időd a picurral foglalkozni,és sose tudni mi lesz.

2011. jan. 3. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha mostanában szültél volna, azt mondtam volna, ne most kezdjétek el. De csak most derült ki a terhesség, így meggondolandó. Ha csak ősszel kezdenétek járni, nagy rá az esély, hogy kezdetben minden bacit összeszed majd, és viszi haza hozzátok. Barátnőm kisfia is így volt, egy hétig járt, egy hétig nem, 2 napot járt, egy hetet nem.
2011. jan. 3. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Én nem vittem, a betegségeket ne hozza haza. Nem hiányzik se neki, se nekem.
2011. jan. 3. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Ha a bölcsiből nem teszik ki a tesó miatt, akkor szerintem add be. Ha csak most derült ki a terhesség, még annyi minden történhet. Kívánom, hogy ne így legyen, de ha mégse jön össze valamiért a kistesó, és vissza kell menned dolgozni, mit csinálsz, ha már nem adhatod bölcsibe?

Amúgy gratulálok! :)

2011. jan. 3. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én vagyok az élő - negatív - példa. Nem vittük, mert jött a kistesó, aztán nem maradt meg a baba. :-(

Most várhatjuk újra, míg lesz hely, én viszont már mennék vissza dolgozni, a GYES összege egy katasztrófa.

Szóval a helyedben én beadnám, és ha megszületett a kistesó, akkor meg lehet próbálkozni már az ovival is, ha van minicsoport, oda felvehetik.

2011. jan. 3. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az a tapasztalatom,hogy akkor kell elmondani a tesót,ha már látszik,akkor már beszokott a bölcsibe a nagyobb gyerek,és nem fogják azt mondani,hogy ne vidd.

Bár én inkább otthon tartanám,amíg tudom.

2011. jan. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!