Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kb. mikor kezd el a gyermek...

Kb. mikor kezd el a gyermek tornyot építeni?

Figyelt kérdés
Szerintem még nem kéne ezt tőle elvárni (16 hós), védőnő meg mindig kérdezi, hogy csinálja e már.
2011. jan. 3. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom másfél évesen kezdte el, a mesekockákat rakta egymásra. Most 21 hónapos. Szerintem sem kell elvárni, ha meg kérdi a védőnőtök mond hogy nem aztán kész. Ettől nem butább a babád.
2011. jan. 3. 09:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem is így van, csak megerősítést, illetve cáfolást vártam. :-) Amúgy szerintem nálánál magasabbat elvből nem fog építeni, nem tudom mit gondol ez a nő.
2011. jan. 3. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam már 16 hónaposan 6-7 kockát egymásra rakott, ma már akkora tornyot épít, mint ő maga persze ha nem borul el addig...

2 éves kisfiú anyukája

2011. jan. 3. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Az enyém nem épít tornyot, jobban szereti szészórni a kockákat szobában, 21 hós.

Nem is erőltetem kockázást, mostanában egész nap kávét és tésztát főz a babakonyhában.

2011. jan. 3. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
2 éves a kisfiam, 2-3 hónapja még épített, mostanában már csak rombol...megvárja, míg a tesók felépítik a tornyot, Ő pedig szétrombolja:)
2011. jan. 3. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Az enyém most szeret rombolni, de ha lerombolja a tornyot, utána behúzza a kis vállát. (mint aki azt mondaná: "juj, most mi lesz?!") :-)
2011. jan. 3. 21:29
 7/7 kiracska1234 válasza:
még 1éves se volt a kislányom amikor elkezdte egymásra pakolni a kockákat.de minden gyerek más más idöben kezdi el a dolgokat.
2013. febr. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!