Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehet bejutni a tv-be?...

Hogyan lehet bejutni a tv-be? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Szeretnék segíteni egy barátomon, illetve a pici gyermekén.

Arra gondoltam,hátha a médián keresztül sikerülne nekik,..

csak nem tudom hogy induljak el.

Alapítványoknál már próbálkoztunk. Igazából félre kezelték a picit, megy a per, de a fiúcska nem fejlődik,és ez borzasztó. Lenne külföldön segítség, na de........

Ezért gondoltam,hogy én is küldtem már millió sms-t rászorultaknak, hogy lehetne őket is bejuttatni?

2011. jan. 2. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
E-mailben leírod a sztorit több csatornának (ATV - TV Ügyvédje, Fókusz, Aktív stb). Ha érdekes, akkor foglalkoznak vele, de csak úgy próbálkozz, hogy az illető is tud róla, ne hozd kellemetlen helyzetbe.
2011. jan. 2. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Célszerű lenne a Fókuszt felkeresni, ott sok rászoruló ember felbukkan, aztán később összefogásról és segítségről számolnak be, nektek is bejöhet.

Ide írj nekik: fokusz@rtlklub.hu

2011. jan. 2. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
igen.én is ajánlanám a fókuszt,vagy az aktivot
2011. jan. 2. 23:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon szépen köszönöm! Mindenképp írni fogunk!

Persze,ő is tud róla, hisz minden követ meg kell most mozgatnunk! köszi mégegyszer

2011. jan. 2. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:

TV2-Mokka!

Most lesz reggelente Joshi Bharat!

2011. jan. 2. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
?ilyen jellegű problémája lett? Mert van több alapítvány is a különböző betegségben szenvedők segítésére.
2011. jan. 2. 23:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen azt már próbáltuk. Lehet választani EGYET amelyiket támogatják. De mivel a kisfiú megsüketült-sem mozgás, sem kommunikáció, egyszerűen nem lehet fejleszteni, mert ugye nem ért semmit. Csak sír, mert másképp nem tudja magát kifejezni. 6 hós koráig teljesen rendbe volt... Most megy a per a kórházzal, de ezzel már nem sokra megyünk. Max ha kifizetik a külföldi kezelést, de az rengeteg idő.
2011. jan. 2. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor süket, és mozgáskorlátozott? A látásával és az értelmével nincs baj?

Mert akkor járjatok süket-néma intézetbe. Ott megtanulja a kézjellel való kommunikálást.

2011. jan. 3. 13:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem mozgáskorlátozott, csak mivel nem hall, illetve van probléma az egyensúlyával, igy lasabban fejlődik. Gyógyítható az állapota, külföldön...
2011. jan. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!