1/8 anonim 

válasza:

Jaj, ezeket már láttam.
Most őszintén? Nem, nem mutatnék. Szerintem egy normális szülőnek van annyi fantáziája, hogy ezeket a dolgokat norámlisan és érthetően, korának megfelelően elmagyarázza a saját gyerekének.
2/8 anonim 

válasza:

Én a kis punci könyvet felvilágosítóként vettem a húgomnak 7.-es vagy 6.-os volt, már nem emlékszem pontosan, mikor kapta tőlem, de az első képen, ahogy pottyant az a tehén, az kifejezetten gusztustalan, semmilyen korosztálynak nem való. Nem értem, hogy adhatnak ki ilyen könyvet. A halál könyv meg látom, hogy az is gyerekekeknek készül, hát no komment, aki ilyeneket árusít...
3/8 anonim 

válasza:

Uhh, ilyenek is vannak, nagyon gáz...én nem vennék ilyet senkinek.
4/8 anonim 

válasza:

Szia! Én csak a kaki könyvet ismerem, már azon is fenn akadtam múltkor. A fütyi könyv meg még jobb...
Igazából akkor sem vennék ha felvilágosításnak szánom, sosem vennék ilyet pláne nem a gyerekemnek.
5/8 anonim 

válasza:

A fent említett könyvek durvák és gusztustalanok. Ez viszont; [link]
nagyon aranyos kis felvilágosító könyv. ha jól emlékszem 6 éves koromban kaptam, mert nem értettem, honnan jön a baba. ez olyan fajta könyv ami mond is vmit és nem is.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nekem is megvolt:)
2011. jan. 2. 15:00
7/8 anonim 

válasza:

A három közül a középsőt ismerem. Pedagógus és anyuka vagyok. Sem a tanítványaimnak (kisiskolások), sem a gyerekeimnek nem ebből tanítanám meg ezeket. A Sehány éves kislány nekem is megvan, egyik órámon fel is használtam már, hatalmas sikerrel.
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem jók ezek a könyvek. Bár, félnék a halálról beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!