Ellenjavalt a szoptatás 2év 7honapos korban?
" Közben fogalmuk sincs arról, hogy éppen nyugaton, amerikai és más nyugat-európai üde, zöldövezeti kertvárosokban az anyukák több éves korukig is szoptatják a gyerekeiket!"
Magyarországon vagyunk. És nem mindig az a jó ami más országokban van. Azokban az országokban amikről beszélsz, a nők 80% nem szoptat mert a mellük... Ez is követendő példa lenne?
"Mert már ők rájöttek, hogy a természetes életmódnak milyen előnyei vannak a mi chips-es, kólás társadalmunk életmódjához képest."
Te most komolyan azt írtad, hogy Amerikában rájöttek, hogy a chips, meg a cola... Jesszusom...
Ha kamuzni akarsz, legalább csináld jól...
Az anyatej sosem árt a gyereknek. Én 4,5 éves voltam, mikor az öcsém született, akkor estem át sorozatban bárányhimlőn, rubeolán, kanyarón, influenzán és a fene tudja még mi mindenen. Az antibiotikumok szétütöttek mindent, az emésztésemet, a maradék immunrendszeremet... kivették a mandulámat, olyan sovány voltam, hogy átlátszottak a csontjaim. Mivel az anyámnak sok teje volt, minden szoptatásnál kaptam 1-1,5 deci lefejt tejet, a gyerekorvos javaslatára fél évig. Ezzel hoztak rendbe.
Ha akarsz, szoptass nyugodtan, akkor hagyd abba, ha a gyerek nem igényli már, vagy a te egészségedet veszélyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!