Milyen súllyal született 1. és 2. gyereked?
És fiú vagy lány?
köszi, ha válaszoltok!
két sima szülés
fiu 3800gramm 40.hét
fiu 2600gramm 38.hét
27hónap van közöttük.
nekem a dokim azt mondta, hogy általában a második babák kb 20dkg-mal nagyobbak szoktak lenni az elsőnél és pár nappal előbb szoktak jönni, mint az első. De ez csak egy átlagos adat....
nálam a súly nem jött be, de pont két héttel hamarabb született a második babám, mint az első.
:-)
Könnyű, gyors szülést kivánok.
és BUÉK
1. gyerek, 40.+5. napon 4120 gr, 58 cm, lány, 3 óra alatt.
2. gyerek 40+1. napon 4290 gr, 60 cm, fiú, gátmetszés nélkül másfél óra alatt.
Utolsó vagyok. Azt kifelejtettem, hogy természetes úton jöttek, nálunk nincs EDA, szóval az szóba sem jöhetett.
Általában nagyobb a második gyerek, de ha kislány, és előbb jön, akkor nem biztos. Anyunál 1. gyerek 4030 gr, fiú 40. héten, második gyerek (én) 38. héten 3600 gr, lány.
Nálam nem lett sokkal nagyobb a 2., és sokkal könnyebben megszültem, mert már "be voltam járatva". Az is sokat számít, hogy mennyi idő telt el a két szülés közt. Minél kevesebb, annál könnyeben szülsz majd.
Első kislány napra pontosan a kiírt időpontra a szülinapomon: 3100g
Kisfiú: 3 nappal előbb 3200g
Mindketten simán születtek!Ahogy kell!
17.18-as!
17.03-as vagyok.
Büszke vagyok rá, bár elég volt végigélni, az orvos sem gondolta volna, hogy ekkora lesz.
A szülés gyors lefolyású volt, és emiatt (vagy sem), de sokkal jobban fájt, mint az első.
1. kisfiam:3390 gramm, 57 cm
2. kisfiam:4410 gramm, 56cm
A szemem miatt császároztak, amit nem is bánok.
38+3 hétre született a lányom 2800 grammal.
35+5 hétre születtek a fiúk (ikrek) 2000 és 2500 grammal.
Mindkettő sima szülés volt.
egy fiam van: 4500 grammal született, 56 cm, 38-as fejkörméret. Természetes úton, pont időben.
:S :) Kíváncsi vagyok, ezután milyen lenne a második (de lehet, hogy nem lesz).
lány 3500g 2 nappal a kiírt előtt
fiú 3800g 2 nappal a kiírt után
Mindkettő természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül. Mondjuk a kisfiamnál esély sem lett volna rá, mert 1 ó alatt megvolt az első fájástól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!