Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek 2 évesen tombolt a...

Akinek 2 évesen tombolt a dackorszak, mikor kezdte észlelni, hogy múlik, és mikorra múlt el?

Figyelt kérdés
hogyan kezeltétek az állandó "nem" korszakot, az állandó dührohamokat? és főleg, ugye elmúlik??? :))))
2010. dec. 31. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Fiam 1.5 evesen kezdte es kb 3 eves korra javult a helyzet.Teljesen nem mult el mert o egy atlagosnal makacsabb gyerkoc.Tobbnyire figyelem elterelessel probaltam a hisztijeit csillapitani mert a buntetes semmilyen formaja nem hasznalt neki.Most mar lehet fgyelmezni mert jobban megerti a dolgokat.Mivel o a 2.gyermekem sokkal lazabban vettem a dolgokat megtanultam elfogadni ot olyannak amilyen, az elso mar 6 eves es latom milyen hamar megnonek.Szoval csak sok turelemmel !
2010. dec. 31. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:
3,5 éves korra vettem észre, hogy a dackorszak kezd átváltani "én akarok a főnök lenni" korszakba.....Nem tudom mindenkinél van -e , nálunk próbálkozik. De konkrétan a dacolás olyan 3,5 év körül kezdett múlni. az egy másik dolog, hogy talán ennél keményebb korszakba léptünk. :) a kicsi meg most kezd dacolni, úgyhogy itt buli van :) :)
2010. dec. 31. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!