Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől "áll" a kisgyerekek kukija?

Mitől "áll" a kisgyerekek kukija?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hónapos,eddig egyáltalán nem,de mostanában egyre gyakrabban merev a kukija,pelenkázáskor,fürdéskor... Nem tudja valaki,hogy ez mitől van? Interneten semmit nem találtam a témával kapcsolatban!
2010. dec. 30. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért gondolod hogy ez probléma?
2010. dec. 30. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van. szerintem a vérkeringéssel és a test hőmérsékletváltozásával van összefüggésben. (reggeli ébredés) a nagyoknak is akkor van, nem nap közben.
2010. dec. 30. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
3 hetes volt, amikor a fiam először meglepett ezzel. Szerintem normális. Most 3 éves, egyre kevesebbszer, de még mindig feláll neki néha.
2010. dec. 30. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem gondolom,hogy probléma,csak arra vagyok kíváncsi,hogy mitől van ez.
2010. dec. 30. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár nekem lányom van, de úgy tudom, hogy a teli húgyhólyagtól is feláll.
2010. dec. 30. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
3 éves a fiam, de már egész pici korában is láttam, hogy ágaskodik neki néha, először el is csodálkoztam rajta. Most már csak akkor szokott, amikor felébred, és én is úgy hallottam, hogy attól kell, hogy tele van a hólyagja.
2010. dec. 30. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem olyan reakció, mint a felnőtteknél, de érzékeny nekik is.
2010. dec. 31. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!