Otthagynád 3éves csemetédet a nagyszülőknél 1hétre?
Miért viselné meg a gyereket,hogy a nagyszülőkkel van? Ha szereti őket,és gondoskodnak róla akkor észre sem fogja venni,hogy nem vagytok ott..
Az én fiam 2 évesen azért hisztizett mert nem akart hazajönni a papáéktól..Így a nagyszülők kérésére életében először otthagytuk,hogy a nagyszülőkkel aludjon..
Én sokkal idegesebb voltam az éjjel,hogy mi van ha sír,ha nem tud aludni..Alig vártam,hogy reggel 7 óra legyen már telefonáltam is..De a fiam még mindig aludt..Annyira jól érezte magát,hogy onnantól kezdve minden nyáron 1-2 hetet ott nyaralt a nagyszülőkkel..Ennek az lett az eredménye,hogy a fiam bár már kész felnőtt ember,de még mai napig is imádja a nagyszüleit,(bár már csak a mamája él) de nyaranta lemegy meglátogatni őt,és sokat segít neki..Ha a lányod is ott szeretne maradni akkor nyugodtan enged meg..Neki csak a javára válik,és ti nektek is lesz egy kis pihenés..
Az én fiam már két évesen is majdnem egy hetet nyaralt a nagyszüleivel, meg most, majdnem három évesen is. Nincs ebből semmi probléma.
Én is olyan két éves lehettem, amikor a nagyszüleimmel a Balatonon voltam egy hétig, hát nem sokra emlékszem belőle (csak az maradt meg, hogy kaptam egy lufit, meg hogy nem akartam megenni a palacsintát az étteremben, mert volt rajta porcukor), de azt mesélték, hogy jól éreztem magam ott, bár elég rosszcsont voltam :D
köszönöm a válaszokat.csak azért mondtam,h.sérül a lelke,mert,h.anyós ezt sulykolja belém...:-S...bár nem hinném,anyuék imádják és nagyon jó helyen lenne.
megpróbálom apát meggyőzni,h.ott maradhasson,de remélem semmi szükség nem lesz rá..
szerintem a lánykám sem fogja bánni,ott lesz a kis unokatesója is(15km)-naponta talákozhatnak majd...
Én a 60 éves szüleimre fogom nyáron rábízni pár napra az akkor másfél évesemet. 100 km-re laknak, mindketten betegesek, de tudom, hogy vigyáznak rá, ha kell, utánarohannak és nem indulnak neki vele a vakvilágnak. És imádja is a nagyszüleit.
Nálunk inkább az fog problémát okozni, hogy hogy magyarázom el a másik nagyszülőpárnak, hogy szó sem lehet arról, hogy akár egy órát is nélkülünk náluk töltsön a gyerek, s a szüleimnek, hogy emiatt ne érezzék magukat rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!