Bartos Erika melyik könyvét ajánlod egy három éves kisfiúnak?
Őszintén? Egyiket sem. Én nagyot csalódtam benne.
A fiam viszont imádja. Csak épp mindegyikből egy-két mese az, amit szeret, a többit jóformán nem is lehet végigolvasni.
A narancs színűben (Játsszunk együtt!) az Enyém! a kedvenc. A két nagyobb összeveszik a játékvillamoson, kettétörik, majd a legkisebb kaparintja meg, s végül jót játszik a kettétört villamossal. Illetve ebben van még az Alagút című, amiben az anyuka készít egy alagutat a legkisebbnek, az nem engedi a nagyot, hogy játsszon vele, majd mikor megunja az egyedül játékot, bocsánatot kér a nagytól, s együtt játszanak tovább.
A lilában (Családi fészek) elmegy nyaralni a család és meglátnak egy traktort, s a legkisebb az apjával együtt egész nyaralás alatt a traktort üldözi. Nézik, hogy vágja a füvet, hogy rendezi sorba, hogy hozza haza a bálákat a mezőről.
A zöldben (Petikönyv) a Brrr mesében felsorolja Peti összes autóját. De kb ennyi is a mese.
Az én fiam 2 éves, így gondolom egy nagyobbat már a többi mese is érdekelné. Szerintem menj el egy könyvesboltba, s olvass bele a könyvekbe. Majd meglátod, melyik az, aminek a témái nálatok is aktuálisak vagy kedveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!