Létezik, hogy visszavonják a nevelési támogatást a XI. kerületben?
Szia!
Én a XI ben lakom, nem hallottam erről, de a héten megyek be az önkormányzatba é meg is fogom kérdezni. Remélem nem.
Majd megírom mit mondtak.
Sajnos most csak a decemberit küldték, utólag... jan 31-ig mindenkit felülvizsgálnak.
Akinek 2 évnél kisebb a gyereke, az kiesik.
Akinél az egy főre jutó nettó jövedelem nagyobb, mint a minimál nyugdíj 2xese, az is kiesik.
Akinek óvodás a nagyobb gyereke, az is kiesik.
Egy csomó mindenki kiesik... Úgyhogy egy csomóan a jövő hónapban már nem kapják meg... 2010. december 21-től hatályos. Dec 16-án szavazták meg. Én is csak azért tudom, mert érint, és mert vérszívóként jártam a nyakukra telefonon. Akkor árulták el, mikor lesz a bizottsági ülés, és mikor jelenik meg Újbuda honlapján. Persze maguktól semmi részletet nem árultak el. Köszönjük!
Mindjárt belinkelem ide az oldalt is... kis türelem....
MEg is van:
Ja és nem árt tudni, hogy csak 6 hónapig jár, ha megítélik... ha utána is jogosult valaki, AKKOR ÚJRA KÉRVÉNYEZNI KELL!!!
(Az isten tegye őket a kopaszok közé!)
Ja, és már csak annyi, hogy 2-3 éves korig sem 60.000 lesz az összege, mint eddig, hanem a minimálnyugdíjjal lesz egyenlő... tehát nem éri el a 30.000-ret sem! :(((
Bezzeg bölcsődei helyet azt most sem adnak helyette!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!