Ha hallod hogy szörcsög a gyerek, de nem igazán van neki váladék az orrában, adsz valamit megelőzésképpen?
Figyelt kérdés
Ma délután vettem észre, hogy 2 éves fiam mintha kezdene betaknyosodni. Tüsszögött is párat. Adtam neki Cebion cseppet, de mást nem mertem még. Holnap, ha így marad a helyzet, adjak neki valamit mielőtt komolyabbra fordul, vagy inkább hagyjam?2010. dec. 25. 23:36
1/4 anonim válasza:
Én nem szoktam megelőzésre adni semmit. Hiszen nem tudhatod pontosan hogy mi a baja, minek is adnál bármit, nem tudhatod mi kellhet rá. Vitamint, zöldség, gyümit, esetleg hagymateát ilyesmiket adhatsz ha gondolod. És szivd az orrát. Aztán ha komolyabbra fordul láz ilyesmi akkor doki.
2/4 anonim válasza:
Én sem adok semmit, mert lehet, hogy semmi komoly, csak éppen beszippantott valami kellemetlen anyagot (por, szösz stb.)
3/4 anonim válasza:
Én is Cebiont adok a fiamnak, illetve immunerősítésre elkezdtük novemberben a Béres cseppet. Valamint sok gyümölcs (mandarint szereti szerencsére), meleg citromos tea. És párásítás, ha száraz a levegő.
4/4 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam, hogy kicsit több vitamin, hagymatea, stb.., nem gyógyszerre.
Ma reggel és este is kapott Cebiont 10-10 cseppet, sajnos a gyümölcsöt nem eszi meg.
Köszönöm mindenkinek!
2010. dec. 26. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!