Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki babájára bízta, hogy...

Aki babájára bízta, hogy meddig szopok, mikor hagyta a baba adta?

Figyelt kérdés
Kisfiam 22 hónapos, kezdi az éjszakákat is átaludni, de ha kel 1-2x akkor általában csak cicin alszik vissza. Ha átaludja az éjszakát és alszik reggelig (nem hajnal 4-5 körül kel)akkor nem is kéri a cicit. Este lefekvés előtt mindég van cici. Igazából úgy tervezem, hogy 2,5 éve skorig szeretném szoptatni.
2010. dec. 25. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy évesen már mindent evett,és magától hagyta abba a szopást.
2010. dec. 25. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
19 hónaposan választotta el magát, pedig előtte egy-két hónappal még éjszaka is szopiztunk! Én még szerettem volna, de sehogy nem akarta! Pedig cicis volt nagyon!!!
2010. dec. 25. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
22 hónapos volt a fiam, amikor magától elhagyta a szopizást. Persze fokozatosan, nem egyik napról a másikra.
2010. dec. 25. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
18 hósan hagyta el a szopizást, nekem lelkileg nehezebb volt elfogadni, hogy "vége", mert imádtam szoptatni. De örülök, hogy így alakult, mert szerintem a túl sokáig való szoptatásnak is megvannak a hátrányai a gyerek lelki fejlődésére nézve (ezt legutóbb egy gyerekpszihológus is mondta nekem.)2,5 éves kor, az én véleményem szerint már sok, utánna meg egyre nehezebb lesz a leválás!
2010. dec. 25. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2 éves korában pár nap alatt elhagyta, akkor már csak este szopizott, úgy aludt el. Féltem is tőle, hogy most hogyan fog elaludni, áttértünk hirtelen az esti mesére és nem volt semmi gond az alvással sem. Azóta is minden rendben van. Nekem egy kicsit furcsa volt, de én is hamar megszoktam.
2010. dec. 26. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
15 hónaposan, egyik napról a másikra nem kellet többé neki a cici.
2010. dec. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!