Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyereke is azonnal kihányj...

Más gyereke is azonnal kihányja az antibiotikumot? Mit tegyek? Hogy nyelessem le vele? .

Figyelt kérdés
Gyerekem 5 éves,és a szirupos antibiotikumokat ahogy lenyeli már sugárba jön is vissza.Doki nem ad tablettásat,nem tudom létezik e egyátalán gyereknek .
2010. dec. 23. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Persze hogy létezik. A 6 éves lányom tablettás antibio-t eszik, olcsóbb is sokkal.
2010. dec. 23. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem balhézni fogok akkor a dokival,mert ez már nem állapot hogy 10000 ft mennek így a Wc-be és még használni sem használ,mivel kijön belőle.
2010. dec. 23. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Unokahugom 5éves, ö is gyogyszert szedne, de kihŕnyta, azota hallani se akar rola. Igy sogornöm összetöri és mézzel keverve adja be neki, ugy megeszi. Talán a sziruppal is megprobálhatod. Vagy teába keverve. Jobbulást és kellemes ünnepeket!

2010. dec. 23. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sugárban hányok/hánytam a mai napig az összes gyógyszertől, és gyerekkoromban is- mindegy szirup, tabletta, akármi volt.
2010. dec. 23. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezek a süritett tejhez hasonló antibiotikumok,borzasztóak.Kakaóport gondoltam beleszórok neki ,hátha.
2010. dec. 23. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:

A fiam a Klacidtól van rosszul, megkóstoltam, nem értettem, mi a baja tőle. Hát gyerekek... olyan hihetetlenül keserű az utóíze, hogy órákig nem tudom kimosni a számból. Én úgy adom be a gyereknek, hogy belenyomok valamennyit a szájába - tea - klacid - tea - klacid - tea - klacid - tea és csoki, vagy keksz, vagy akármi,. ami kimossa a szájából a klacidot.

Megkérdeztem a dokit, nem lehetne-e valami mást, mert a gyerek az első kettőt sugárban kihányta. Azt mondta, hogy ez a legjobb antibiotikum, bármi mást adna, nem használna ennyire, mert rezisztens egy csomó baktérium.

Egyszóval nem biztos, hogy az olcsó, tablettás antibiotikum a jó.

2010. dec. 24. 15:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi is a Klaciddal ,meg az Ospanoxal küzdünk :(
2010. dec. 24. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Légy erős,én a mai napig hányok, ha vmi gyógyszer szirupot,pezsgőtablettát, köptetőt akarnak belém tömni, pedig már 40 is elmúltam. Próbáljátok a tablettát, biztos szivesebben nyeli le az összetört tablettát. (bazi méretű bogyókat gyártanak mostanában, mert azt hiszik, minél nagyobb, annál drágábban adható ?)
2010. dec. 25. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!