Más gyereke is azonnal kihányja az antibiotikumot? Mit tegyek? Hogy nyelessem le vele? .
Szia.
Unokahugom 5éves, ö is gyogyszert szedne, de kihŕnyta, azota hallani se akar rola. Igy sogornöm összetöri és mézzel keverve adja be neki, ugy megeszi. Talán a sziruppal is megprobálhatod. Vagy teába keverve. Jobbulást és kellemes ünnepeket!
A fiam a Klacidtól van rosszul, megkóstoltam, nem értettem, mi a baja tőle. Hát gyerekek... olyan hihetetlenül keserű az utóíze, hogy órákig nem tudom kimosni a számból. Én úgy adom be a gyereknek, hogy belenyomok valamennyit a szájába - tea - klacid - tea - klacid - tea - klacid - tea és csoki, vagy keksz, vagy akármi,. ami kimossa a szájából a klacidot.
Megkérdeztem a dokit, nem lehetne-e valami mást, mert a gyerek az első kettőt sugárban kihányta. Azt mondta, hogy ez a legjobb antibiotikum, bármi mást adna, nem használna ennyire, mert rezisztens egy csomó baktérium.
Egyszóval nem biztos, hogy az olcsó, tablettás antibiotikum a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!