Merjek tejet adni a fiamnak?
Most 19 hónapos a fiam és a milupa 1 +-os tejitalt kapja 14 hónapos kora óta.
2 hete minden nap kap egy kevéske kakaót az én kakaómból.
Kicsit félek tőle mert lehet tejérzékeny, még nem lett kivizsgálva.Viszont már nem tudom megvenni neki az a mennyiségű tejitalt amire szüksége lenne egy hónapban.
Evett már tejes dolgokat.A rudit is szereti,a kinder pingvin a kedvence,egyiktől sincs semmi baja.
Viszont most valamelyik nap majdnem megivott 1 deci kakaót és másnapra hasmenése volt kétszer is.De az is lehet,hogy nem a kakaótól volt hasmenése hanem a pizzaszelettől amit aznap bevágott.
köszi a segítséget

Szia Első válaszoló!
Köszi a gyors választ.Nagyon hasznos volt.
Megpróbálom akkor szépen fokozatosan növelni az tej adagot.Ma például csak 5 kiskanálnyi kakaót kapott,de nem is volt semmi probléma.A tejet is próbáltam azt nem akarja még csak megkóstolni sem úgy magában.
Te milyen tejet adtál első időkben a gyermekednek?
köszi
üdv

Nyugodtan adhatsz neki, nem lehet hogy azért volt hasmenése mert nem volt felforralva a tej?
Próbáld ki, én a lányomnak 10 hónapos kora óra adok tejet és semmi baja, a tépszerre meg az ilyen mű dolgokra rá se tud nézni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!