Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Merjek tejet adni a fiamnak?

Merjek tejet adni a fiamnak?

Figyelt kérdés

Most 19 hónapos a fiam és a milupa 1 +-os tejitalt kapja 14 hónapos kora óta.

2 hete minden nap kap egy kevéske kakaót az én kakaómból.

Kicsit félek tőle mert lehet tejérzékeny, még nem lett kivizsgálva.Viszont már nem tudom megvenni neki az a mennyiségű tejitalt amire szüksége lenne egy hónapban.

Evett már tejes dolgokat.A rudit is szereti,a kinder pingvin a kedvence,egyiktől sincs semmi baja.

Viszont most valamelyik nap majdnem megivott 1 deci kakaót és másnapra hasmenése volt kétszer is.De az is lehet,hogy nem a kakaótól volt hasmenése hanem a pizzaszelettől amit aznap bevágott.

köszi a segítséget

2010. dec. 22. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
én fokozatosan szoktattam a tejhez, minden nap egy kicsit több tej, és egyre kevesebb tejital. Az elején az enyémnek is hasmenése volt, pár korty után. 18 hósan kezdtem adni neki.
2010. dec. 22. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia Első válaszoló!

Köszi a gyors választ.Nagyon hasznos volt.

Megpróbálom akkor szépen fokozatosan növelni az tej adagot.Ma például csak 5 kiskanálnyi kakaót kapott,de nem is volt semmi probléma.A tejet is próbáltam azt nem akarja még csak megkóstolni sem úgy magában.

Te milyen tejet adtál első időkben a gyermekednek?

köszi

üdv

2010. dec. 22. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
10-20 ml-el kezdtem, és fokozatosan emeltem az adagját, és eleinte így is ment a hasa. Ha magában nem issza meg, próbáld meg belekeverni a babatejbe, mindig kicsit többet. De ha kakaónak issza úgy is jó szerintem.
2010. dec. 23. 02:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan adhatsz neki, nem lehet hogy azért volt hasmenése mert nem volt felforralva a tej?

Próbáld ki, én a lányomnak 10 hónapos kora óra adok tejet és semmi baja, a tépszerre meg az ilyen mű dolgokra rá se tud nézni.

2010. dec. 23. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet, eleinte jobb felforralni, a sima bolti tejet is. Aztán ha már megszokta, akkor nem kell forralgatni.
2010. dec. 23. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!