Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerkőcötök mennyi idős...

A gyerkőcötök mennyi idős volt amikor már beszélt?

Figyelt kérdés
Mi már lassan 2 évesek vagyunk és a brm, be,stb baba nyelven kívül semmit nem mond! Kicsit már aggódom!
2009. jan. 23. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nyugodj meg.Az én fiam 3.5 éves és csak mostanában kezdett el beszélni. Eddig is megértette magát csak fogalmunk nincs hogy az milyen nyelv is ...arról nem is beszélve hogy tökéletesen megértett ő is mindent amit mondtunk. A gyerekorvosom végig azt mondta nyugi ő ilyen természet,a védőnő meg az óvónők már sokkoltak mindennel. Felmérések alapján belátták csak kis lusti:D nyugodj meg a gyerekorvos szólni fog ha vmi gondot lát a fejlődésében:D Most tartunk "az anya miért" időszaknál. Nem semmi ...
2009. jan. 23. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez,az nálunk is ez a helyzet, mindent megért, és mi is megértjük amit akar, de valami furcsa nyelven szól! Akkor még egy kicsit türelmes leszek!

Köszi

2009. jan. 23. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, még nincs semmi baj. Ez is változó minden gyereknél, nem vagyunk egy formák valaki előbb kezd járni 10 hónaposan, van aki csak 15 hónaposan. Attól még semmi baj nincs vele. Az én fiam a második születésnapja előtt egy hónappal kezdett el beszélni és egy két hónap alatt be hozta a lemaradást a társaihoz képest.

Látod hogy megért titeket és megérteti magát veletek úgyhogy tényleg nem kell izgulnod, majd egyik napról a másikra beindul a kis szája.

2009. jan. 27. 08:00
 4/4 anonim válasza:
100%
Az én kislányom két évesen kezdett beszélni. MIvel az apukája nem magyar, angolul és magyarul beszél. Most két és fél éves, és folyékonyan beszéli mind a két nyelvet. Hozzáteszem, hogy nagyon aktív kislány, és értelmes.
2009. febr. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!