Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha én még bele esek a 3 év...

Ha én még bele esek a 3 év gyesbe, akkor 3 évig kapom a gyest és a családi pótlékot, vagy csak 2 évig kapom a gyest és a 3. évtől csak családi pótlékot kapok? Ki tud nekem ebben segíteni? Esetleg valaki linket ebben a témában?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 17:20
 1/5 kisnita ***** válasza:
A gyes az 3 évig jár. A csp pedig azt hiszem 20 éves korig ha nappalin tanul a gyerek, de ebben szoktak lenni változások.
2010. dec. 20. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, már visszaállították a három év gyes-t.
2010. dec. 20. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
a gyerek 2 éves koráig a gyed jár, utána 3 éves korig meg a gyes. a családi pótlék jár, amíg a gyereked tanul.
2010. dec. 20. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek 3 éves korig jr a gyes.

Szóval igen, gyest és családit kapsz a gyerek 3 éves koráig, utána meg már csak a családit majd.

2010. dec. 21. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !
2010. dec. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!