8 hónapos fiú és 2,5 éves lány. Milyen ajándékot vegyek ennek a két kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Vendégségbe megyek az egyik barátnőmhöz, most találkozom először a gyerekeivel, és úgy gondolom, illene nekik valami apró ajándékot venni. Nem akarok ilyen tucatjátékokat, mint pl. baba, figurák stb. mert biztos tele van a szobájuk ilyenekkel. Mit lehet még ajándékozni kisgyerekeknek?2010. dec. 15. 15:00
2/2 anonim válasza:
Nem hozzánk jössz véletlenül?
Viccet félretéve, nem valószínű, mert nem várok régi barátnőt, de nekem is pont ilyen idősek és neműek a gyerekeim:)
Az én lányom pl. örülne könyvnek, pici plymobil (1-2-3)játéknak - igaz ezek nem olcsók. Szeret rajzolgatni, gyurmázni. Kevés darabból álló puzle is jó.
És most nagyon oda van lány létére a járművekért.
A fiú nehezebb ügy, mert ő még nem igazán fogja fel, hogy ajándékot kapott. De pl. babáknak való autó (lassan akár már tologathatja is), valamilyen fürdőjáték, esetleg rágóka.
Az anyuka szerintem azt sem bánná, ha a kicsi inkább valami ruhát kapna, pl. body.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!