Irnátok nekem valami megnyugtatót?
Azért irok ide, mert itt több az anyuka és nekem is van egy 2 évesem.
Tegnap már feltettem egy kérdést, de hátha itt többen olvassák.
Az a helyzet, hogy tegnap délben pisilés után volt a wcpapiron menzesz szerű barnás dolog, amire azt hittem, hogy megjött. De a 35-40 napos ciklusom 24-ik napján, ami korai. Kicsit fájt a hasam alja is. De azota semmi. Ma reggel mikor felébredtem bizsergett a mellem. A férjemmel megszakitásos modszerrel védekezünk évek ota. A kislányunk is tervezett baba volt.
Lehetséges hogy terhes vagyok? Mikor csináljak tesztet?
Nem terveztünk több babát, de inkább az legyen, mint valami betegség. Nagyon aggódok.
És, képzeljétek, ma van a kislányom szülinapja, nem akarom "elrontani" a hangulatot, nem is tudom ezt most kivel megbeszélni.
Minden válaszolonak előre is köszönöm.

Igen lehet hogy babát vársz.
Jövö héten tesztelhetsz reggeli vizeletből.
Boldog születésnapot Neki.
Ha mégsem lesz baba akor januárban nőgyógyász és talán egy vérvétel mert lehet hogy hormonzavar v. más okozta.
Eddig volt menstruációd v szoptattál?
Csak 2 hónapig szoptattam egy műtét miatt, szóval menstruáltam, menstruálok rendszeresen, bár a ciklusom elég hosszú, de ez igy volt miota először megjött.
Köszönöm a választ.

A mai nap legyen a kisgyereketeké!
A férjemnek biztos elmondanám holnap.
tudjon róla és álljon melletted mert szerintem hiába vagyunk itt 432-en Ő tud a legjobban megnyugtatni!
Jó egészséget !!!!

Először is boldog szülinapot kislányodnak!!!:-)
Enyém is januárban lesz kettő:-)
szerintem is lehet, hogy kistesó érkezik hozzátok:-)
Én a mensi várható napja után pár nappal tesztelnék, mert aznap még nem biztos, hogy kimutatná a teszt, és akkor úgyis ott van még a bizonytalanság. Nálam is így volt, kb egy héttel a várt nap után mutatta csak ki a teszt kistesót:-)
Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény:-)
Köszönöm mindenkinek. A szülinapunk jól lement. Olyan rossz ez a bizonytalanság, most nagyon lassan telnek a napok. Akkor jövő héten tesztelek, addig meg sík ideg vagyok. Okvetlenül ide írom az eredményt!
Ja, a férjem így reagált a "talán baba" dologra: Na fas...a, már csak ez hiányzott. De tudom hogy megenyhűl idővel. Csak már tudnám biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!