Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől pattoghatott ki az arca...

Mitől pattoghatott ki az arca 2 éves fiamnak? Semmi olyant nem evett, amit eddig még nem kapott volna.

Figyelt kérdés

Az orra körül van egy száraz kicsi folt és mellette pár kiütés. Illetve az állán is pár kiütés. Sehol máshol semmi, alaposan végignéztem. Bekentem neki Sudocreammel, hátha ...

Ugye ez nem ekcéma?!

Dokihoz csak csütörtökön tudom elvinni.

2010. dec. 13. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

A hidegre levegore allergias! Az En unokam 2 eves es Neki is ez van, de megjelenik es elmullik. Most vitamint kap es igy elmulott.

Probald meg, hogy Beress cseppet adsz Neki, ezt mar 2 eves kortol lehet.

2010. dec. 13. 22:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Erre gyanakodtam én is, mert ma du jött ki neki, és délelőtt eléggé fújt a szél.

Vigyem azért orvoshoz?

2010. dec. 13. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Tényleg a hidegtől van, hidegallergia.

Nekem van, de mondjuk én nem mentem orvoshoz vele, gondoltam majd elmúlik:D (lusta disznó voltam, na meg minek cipeljem le a gyereket a sok beteg közé :P-->olcsó kifogás)

Node, menjetek le szépen:) Mert krémet ír majd fel a doki, szerintem, de amúgy a shea vaj nagyon jó rá:))

2010. dec. 14. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
hol lehet kapni ezt a shea vajat,?pesten,?
2010. dec. 14. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
én webáruházban szoktam venni, de kapni teszveszen is:) az a lényeg, hogy finomítatlan 100% sheavaj legyen:)
2010. dec. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!