Mi Dr. Soós Mártához járunk. Nagyon lelkiismeretes, megérti magát a gyerekekekkel, csak jót tudok mondani rá.
2010. dec. 12. 20:11
3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm!
megkérdezhetem, hogy mi miatt ajánlod Láng Györgyit? Ő is a nagy SZTK-ban rendel?
A Soós hol rendel?
2010. dec. 12. 21:48
4/15 anonim válasza:
első vagyok, 17 éves, nekem is, öcsémnek is ő az háziorvosa,
rendes, lelkiismeretes, jó orvos, rosszat nem is tudok mondani róla
igen az SZTK-ban rendel
2010. dec. 12. 21:52
5/15 anonim válasza:
ja és dr. Ambrózy Juditot kerüld el
egyszer karácsony előtti héten kórházban voltam, diabétesz osztályon, jött a szünet, beteg lettem a végére, 39 fokos lázzal, fájó torokkal elmegyek, Györgyi néni nem rendelt, erre ő megkérdezi:
-"Mivan, rövid volt a szünet?"
-(anyád)
2010. dec. 12. 21:55
6/15 anonim válasza:
Nekünk Dr. Major Zsuzsanna a doktor nénik és szeretjük.
2010. dec. 12. 23:08
7/15 anonim válasza:
Nekünk Dr.Ambrózy Judit az orvosunk és nagyon szeretjük! Mindig számíthatunk rá! 1 éves múlt a lánykám, és hál' Istennek nem sokszor kellett neki azonnal jönni, de akkor rögtön itt volt!!!!
Szívből ajánlom!!!
2010. dec. 13. 07:38
8/15 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok
A Soós Márta a Berzsenyi utcai védőnői hivatalban rendel.
2010. dec. 13. 09:11
9/15 anonim válasza:
Az Ambrózy a gyerek asztmarohamánál kijött, csak épp elfelejtette beírni a gépbe, így hivatalosan kinn sem volt. Akkor megbeszéltük, hogy ha megint asztmás rohama lesz a kicsinek, mit kell csinálni, na meg persze telefonáljak. Én, mint a jógyerek, adtam is le a drótot. Nem is volt gondom vele addig, amíg a pulmonológus a gyes hosszabbítás miatt nem kérte az igazolást arról, hogy a gyereknek 1 éven belül legalább 2x volt rohama, mert ekkor derült ki, hogy az elmúlt évben hivatalosan nem lett bevezetve a gépbe, nem lett lejelentve, ergo a gyerekem hiába asztmás, mégsem az. Lehet, hogy borítékra várt tőlem a doktornő az igazolásért cserébe... Legalábbis nagyon olyan érzésem volt.
2010. dec. 13. 14:43
10/15 anonim válasza:
a húgom is asztmás, de nem a gyermek háziorvos igazolása kellett anyunak a gyeshez, hanem a tüdőgondozó orvosé, akihez havonta járniuk kellett. Havonta jártak, félévente volt felülvizsgálat, amivel a papírt mindig meghosszabbították, hogy asztmás még mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!