Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Köptetőtől lehet híg széklet...

Köptetőtől lehet híg széklet ami nagyon kicsípi a popsit?

Figyelt kérdés
A fiam 22 hónapos és hörghurutra 3-4 féle köptetőt is kapott (Sinupret, Stodal, Spiropent) már. Én a szorbit tartalmára gyanakszom, hogy esetleg allergiás rá. Nagyon fáj a popsija, néha menni is csak terpeszben tud.
2010. dec. 11. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Védőnő, doki mit mond? Kezeled vmivel a popóját? Nagyon jó a soducream, de a Gabi popókrém is megteszi, finom hintőpor-réteg rá, ha kell minden pelenkázáskor. (egyébként nem vagyok doki, de ennyi köptető nem sok egy 22 hónaposnak??)

2010. dec. 11. 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak ma jöttem rá az összefüggésre, dokival nem beszéltem. Egymás után jöttek a köptetők. A Sinuprettől kiütéses lett és így tovább. Sudocremet használunk, tényleg jó és egy éjszaka alatt helyrejön a baj, csak másnap újra kezdjük.
2010. dec. 11. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártunk: hörghurut, köptetők, popsipirosság. Szegénykének már pukizásnál jött a híg kaka. Sajnos amíg szedte ezeket, addig nem múlt el neki. Viszont nekünk a doki Fenistil cseppeket is írt fel az esetleges allergiás reakciók miatt.

Ami segített egy kicsit a gyógyszerek szedése idején, hogy "hivatalosan" megengedtem neki a csokievést. Étcsokiból kapott egy-két kockát és az egy kicsit megfogta a székletét. Ami még segíthet az a banán.

Amúgy (sajnos) csak akkor múlt el neki teljesen amikor abba hagytuk az összes gyógyszert! :(

2010. dec. 11. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!