Apa mennyit játszik/foglalkozik a kicsitekkel?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 14:15
1/7 anonim 

válasza:

megcsodálja, mosolyog, ennyi. Inkább a nagyobbakkal játszik.
2/7 anonim 

válasza:

Ahogy hazaér a munkából már játszik is vele! Hétvégén szinte végig! Most 15 hós elejétől így volt, imádja! :)
3/7 anonim 

válasza:

15 hónapos a fiam.az apja hat körül ér haza.ő ad vacsorát neki,aztán játszanak hétig.utána megfürdeti.utána játszik vele alvásig,ami nyolckor van.vasárnap van csak itthon egész nap,akkor pelenkázza,eteti,játszik vele.Én elégedett vagyok ezzel.
4/7 anonim 

válasza:

Nekem is hazaér, első dolga a lánya:) Nagyon szereti, ennek meg csak örülni tudok, mert apum velem sosem foglalkozott és én nemtudtam mi az a nagy apa-lánya imádat:) Őszintén szólva, nem bánnám azt sem ha jobban szeretné a lányunk őt mint engem, mert megérdemelné a férjem ^^
5/7 A kérdező kommentje:
Másfél éves a kiscsaj. Apa van hogy 10 perc után "megunja", bekapcsolja neki a tv-t, de van hogy egy órát is eljátszanak..
2010. dec. 11. 15:06
6/7 anonim 

válasza:

Szia! 20 és fél hónapos a lányunk. Mostanában sokat dolgozik, inkább hévégén van vele, kiviszi sétálni ha mondom / merthogy ilyesmi magától nem jut eszébe/ és nálunk a tv helyett a laptop a menő. Együtt néznek cicás videókat meg lovasokat. Mondókázni meg ilyesmit abszolút nem tud vele, inkább az apás játékokat játszanak, repteti meg ilyesmi. Hát foglalkozhatna vele többet is, de olyan sokat dolgozik, szerencsére mert maszek van több.
7/7 anonim 

válasza:

Úgy tűnik, én a pechesebb anyukák közé tartozom. Sajnos nálunk apuka van, hogy napokig nem foglalkozik a 2,5 éves kisfiúnkkal. Igaz, van, amikor együtt fürdenek, de ennyi. Sem etetés, sem játék, sem séta. A legbosszantóbb, hogy apa egész nap ül a számítógép előtt és játszik. 39 éves lesz februárban. Én otthon dolgozom, s mivel egész nap én foglalkozom a gyerkőccel, éjszaka vagyok kénytelen dolgozni és a házimunkát elvégezni. Ez sem lenne gond. Ami miatt el vagyok keseredve, a gyerek nem is akar már az apjával játszani. Bizalmatlan irányában. Pozitív irányban már nem fog nálunk változni a dolog. Pedig megpróbáltam már mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!