7 éves kislánynak hány db-os puzzlet érdemes venni?
Keresztgyermek, és ritkán találkozunk, nem tudom milyen szinten van. Első osztályos.
100 Db-os hercegnőset néztem ki neki. Ez jó lenne, vagy inkább kevesebb legyen? Vagy több darabossal is boldogulna már?
Több darabossal szerintem még nem. A 100-as talán mehet, attól is függ mekkora egy-egy darab. (Ha nagyon kis minikék, akkor inkább kevesebb darabost.)
És a másik, hogy ha van ideje a szülőknek segíteni kirakni, akkor szintén mehet, de ha tudod, hogy úgyis egyedül játszik majd vele, akkor válassz másikat.
Ez nagyon gyerekfüggő. Az én fiam pl. 7 éves és már kirakja az 500 db-os kirakót is. 2 éves kora óta kirakózik elég sokat, úgyhogy jól boldogul vele. A hercegnős sem biztos, hogy érdekelné. Legalábbis a lányom első osztályosan már nem szerette a hercegnőket. Ő inkább a lovas kirakókat szerette és szereti most is.
Érdemes lenne megkérdezni a szülőket, hogy milyen téma érdekli és olyan kirakót venni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!