Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves gyereknek mennyi kell...

4 éves gyereknek mennyi kell legyen a súlya?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy kislánya aki nagyon rossz evő,110cm magas és 16kg. Egy éve is ennyi volt csak akkor 95cmhez.

Nem kevés ez?

2009. jan. 19. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Az én kislányom 3,5 éves, ő is 110 cm és 15-16 kg. Én nem találom soványnak.
2009. jan. 19. 22:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Még azt hozzáfűzném / első válaszoló vagyok/, hogy a kislányom pl. jó evő és valahogy többnek is látszik mint ahány kiló. A múltkor amikor voltunk a gyerekorvosnál és kérdezte, hogy hány kiló, nem akarta elhinni ő is többnek gondolta. Aztán megmérte és tényleg 16 kg. volt.
2009. jan. 19. 23:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne ijedj meg! Sógorom kislánya 4 éves ugyancsak, de kisebb, mint a kislány, akiről írtál. Kapaszkodj meg, 105 cm és 14 kg. A doki szerint semmi baj, ha kiegyensúlyozott és jó közérzete van. Egyébként okos, korához képest ügyes csöppség!

Egyébként ajánlanék egy kis étrendkiegészítőt, ha nagyon rossz étvágyú a kislány. Vitacolan a neve és csak vitaminok vannak benne, nem gyógyhatású készítmény. A gyógyszertárban ajánlották, mert az 1 éves kisfiam is étvágytalan volt. Egész gíermekkorban jó szolgálatot tesz!

Ja! A legfontosabb növeli az étvágyat!

2009. jan. 19. 23:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolót javítanám ki picit: Vitacolan helyett már MultiKid van. Nekünk amúgy nem jött be, inkább a Béres csepp + C-vitamin.

Üdv: 17 hós kislány anyukája

2009. jan. 19. 23:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket,sajnos a kislány nem velünk él,és csak 2hetente van itt.Nagy a távolság is(150km) és otthon kb csak az oviban eszik.Nincs hozzászokva a vacsorához,sőt a változatos étrendhez sem.(zöldég,gyümölcs se...).Amikor nálunk van vasárnapra már eszik rendesen.Sajnos a WCzéssel is gondok vannak de ez is csak otthon,nálunk nem,mondjuk ha nem eszik...

Kb 3évesen még kis formás volt most meg olyan kis csont-bőr:(

2009. jan. 20. 00:17
 6/15 anonim ***** válasza:
9%

Szia!

Szerintem elég kevés, nekem mondjuk nagy a kisfiam 4,5 éves 120 cm és 25 kg, nem kövér, de 16 kg szerintem borzasztó kevés. Szerintem

Ha nálatok jól érzi magát, nem próbálnátok meg magatokhoz venni?

2009. jan. 20. 09:17
 7/15 A kérdező kommentje:

Nálunk nagyon jól érzi magát,nem is akar hazamenni,de sajnos amig a hivatalos jövedelem a fő szempont a bíróságnak addig nemtudjuk magunkhoz venni.

Bejelenteni meg már nem bírjuk magunkat jobban,mert akkor meg ennyi nem maradna....:(((

2009. jan. 20. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha abból indulunk ki, hogy 6 éves korra, mire iskolaérett egy gyermek , az iskolakezdéshez szükséges minimum értékek 110cm és 17 kg. Ha ehhez viszonyitjuk, akkor nem kevés . Az én kisfiam 5,5 éves, 116cm és 20kg, szeptemberben kezdi az iskolát. Teljesen átlagos nagycsoportos, nem alacsony és nem apró termetű.
2009. jan. 20. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 3 éves és 95cm, 12kg!Nem sovány, de vékonycsontú, és ez látszik is!Akármennyit eszik ő ilyen.Jó evő!Én is vékony vagyok, ez családi vonás!Amíg nem beteges,addig nem aggódom!
2009. jan. 20. 21:51
 10/15 anonim válasza:
0%
Szia!Én csak annyit fűznék ezekhez a válaszokhoz,hogy nekem a 3 éves fiam 110 cm 24 kilóval a,a 4 éves fiam szintén 110cm 16 kilóval.Ebből csak azt szeretném kihámozni ,hogy testvérek egy család,egy étkezés és mégis,az eggyik vékony a másik erős,de megmondom őszintén én így látom a különbséget,és én kevésnek tartom a 16 kilót.
2009. jan. 21. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!