4 éves gyereknek mennyi kell legyen a súlya?
Páromnak van egy kislánya aki nagyon rossz evő,110cm magas és 16kg. Egy éve is ennyi volt csak akkor 95cmhez.
Nem kevés ez?
Szia!
Ne ijedj meg! Sógorom kislánya 4 éves ugyancsak, de kisebb, mint a kislány, akiről írtál. Kapaszkodj meg, 105 cm és 14 kg. A doki szerint semmi baj, ha kiegyensúlyozott és jó közérzete van. Egyébként okos, korához képest ügyes csöppség!
Egyébként ajánlanék egy kis étrendkiegészítőt, ha nagyon rossz étvágyú a kislány. Vitacolan a neve és csak vitaminok vannak benne, nem gyógyhatású készítmény. A gyógyszertárban ajánlották, mert az 1 éves kisfiam is étvágytalan volt. Egész gíermekkorban jó szolgálatot tesz!
Ja! A legfontosabb növeli az étvágyat!
Az előző válaszolót javítanám ki picit: Vitacolan helyett már MultiKid van. Nekünk amúgy nem jött be, inkább a Béres csepp + C-vitamin.
Üdv: 17 hós kislány anyukája
Köszönöm a tippeket,sajnos a kislány nem velünk él,és csak 2hetente van itt.Nagy a távolság is(150km) és otthon kb csak az oviban eszik.Nincs hozzászokva a vacsorához,sőt a változatos étrendhez sem.(zöldég,gyümölcs se...).Amikor nálunk van vasárnapra már eszik rendesen.Sajnos a WCzéssel is gondok vannak de ez is csak otthon,nálunk nem,mondjuk ha nem eszik...
Kb 3évesen még kis formás volt most meg olyan kis csont-bőr:(
Szia!
Szerintem elég kevés, nekem mondjuk nagy a kisfiam 4,5 éves 120 cm és 25 kg, nem kövér, de 16 kg szerintem borzasztó kevés. Szerintem
Ha nálatok jól érzi magát, nem próbálnátok meg magatokhoz venni?
Nálunk nagyon jól érzi magát,nem is akar hazamenni,de sajnos amig a hivatalos jövedelem a fő szempont a bíróságnak addig nemtudjuk magunkhoz venni.
Bejelenteni meg már nem bírjuk magunkat jobban,mert akkor meg ennyi nem maradna....:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!