Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan, hogy egy gyermek...

Van olyan, hogy egy gyermek nem tud beszokni a bölcsődébe?

Figyelt kérdés
Kislányommal most kezdtük,de nagyon kétségbe vagyok esve. Nem mutatom neki, de számomra szörnyű ez az ídőszak, sajnos gyenge vagyok.
2010. dec. 9. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez minden anyának nehéz időszak, hát még annak, akinek a gyermeke nehezen illeszkedik be. Szerintem megfogja ő is szokni, csak talán több időre lesz szüksége, mint a többieknek. Légy erős! Mindig vidám legyél, és pozitív, ha az óvodáról beszélsz neki. Meséld el neki, hogy milyen jó is annak, aki ovis !(még ha nem is gondolod így)
2010. dec. 9. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szia!

Nekünk azt mondták,hogy minden gyerek beszokik egyszer,a beszoktatás általában 3-6 hónap.Adni kell neki időt,hogy feldolgozza a változásokat.

Mi szeptember végén kezdtük,3 nap alatt jól érezte magát ott a kisfiam,egyszerre kezdtük egy kislánnyal,ő a mai napig sír egész nap.

Ők is,mi is sokat voltunk előtte gyerek társaságban.

Ne aggódj,az első gyereknél a szülőnek sokkal rosszabb,mint a gyerkőcnek,nehéz az elválás.

Lehet csak neked tűnik szörnyűnek,kérdezd meg a gondozó nőket!

Sok sikert!

2010. dec. 9. 13:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok! Remélem csak a kezdet ennyire nehéz. :)
2010. dec. 9. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

En is gyenge vagyok a bolcsihez, ugyhogy azt hiszem dadust keresek melle. 2 napig vittem (8,30 - du.4ig) 21 hosan, masodik nap mar este hanyt az egesz napos siras utan, aztan beteg lett. Minden porcikaja tiltakozik ellene. Nem kinozom magunkat foloslegesen. Meg nagyon nincs kesz ra.

Lesz eleg ideje az eletben tarsasagban lenni.

2010. dec. 9. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!