Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért folyik már egy hónapja...

Miért folyik már egy hónapja a nózi?

Figyelt kérdés
Kislányom idén kezdte az ovit, és már egy hónapja mindig folyik az orra, néha köhög. Doktor bácsi azt mondta ez az ovi velejárója. Szerintetek elmenjek vele magándokihoz egy alaposabb kivizsgálásra? Egyszerűen nem akarom elfogadni hogy ez természetes állapot.
2010. dec. 8. 07:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. A fiam októberben kezdte a bölcsit, és nálunk is állandó az orrfolyás. Én is megkérdeztem a gyerekorvost, gondozókat, és sajna ez tényleg "természetes" állapot. Meg kell szokniuk egymást. Egy hétig itthon volt torokgyulladással, mire meggyógyult, nem folyt az orra. Hétfőn bevittem, délutánra már megint folyt egy kicsit a nózija. Ezen kívül semmi baja. Szerintem nem kell külön kivizsgáltatni, hacsak nincs más, komolyabb tünete. Pár hónap és elmúlik állítólag.Minden jót nektek
2010. dec. 8. 08:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Monjdák, hogy nem lehet alkalmazni egy egy szert hosszu ideig. Ezért félek hogy ha nem szünik ez meg akkor valami más lehet a baj.....
2010. dec. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!