Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák? Ki ismeri a bronhovax...

Anyukák? Ki ismeri a bronhovax-ot? És ki ad ilyet a gyermekének? Azt hallottam, hogy jo immunerősitő! Igaz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekünk használt.gyakori léguti fertőzéseink voltak.
2010. dec. 4. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is jó volt.Immun problémákra kaptuk anno.
2010. dec. 4. 16:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Ok,és azt lehet kapni a gyogyszertárba?
2010. dec. 4. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az utolsó kérdést te sem gondolhattad komolyan... :D

Egyébként ha azt akartad kérdezni, hogy recepttel kapható-e, akkor azt hiszem, hogy igen :)

Amúgy a rendes neve Broncho Vaxom, és igen, nálunk bevált :)

2010. dec. 4. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyógyszer, nem cukorka vagy vitamin, amit csak úgy bármikor szedhet a gyermek. A lányomnak is az orvos írta ki, kúraként kellett immunrendszer erősítésre. Nem tudom melyik "okos" anyukától hallottál róla, de bízom benne, hogy az sem "csak úgy" adja a gyermekének, ha így van..
2010. dec. 4. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak receptre kiadható gyógyszer. A gyerek nem kísérleti nyúl, azért van az orvos, hogy felírja neki, ha szükséges. Ahhoz, hogy ő jónak lássa az adását, jópár komolyabb felsőlégúti betegségen kell átesnie a gyereknek előbb.
2010. dec. 4. 17:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves okoskodó utolso 2.Igen gondoltam,hogy gyogyszer,és fogom is fölirathi ha esetleg kell.immunerősitésként szeretném,mert elég betegesek,hiába adok nekik bármilyen vitamint.És akitől hallottam az az anyukám és a megjegyzéseket nem kértem.Köszönettel.
2010. dec. 4. 17:37
 8/12 A kérdező kommentje:
De lehet nem is kellett volna föltennem a kérdést,mert itt annyi okos anyuka van,hogy ők mindent tökéletesen tudnak.Gratulálok:)
2010. dec. 4. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy okoskodó vagyok, de legalább nem egy weboldalon, laikusoktól kérek véleményt egy vényköteles gyógyszerrel kapcsolatban, amit a gyerekemnek adnék... Ha száz 12 és 16 közötti kissrác itt azt válaszolja, hogy persze, add neki, jó az, akkor beadod? Biztosan találsz olyan okos gyógyszerészt is, aki kiadná... Hát lelked rajta.

Az orvosod meg, ha indokolt lenne, már javasolta volna. Az, hogy te soknak tartod a gyerek betegségét, nem jelenti azt, hogy valóban sok is...

2010. dec. 4. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
első vagyok.próbáljátok ki a vitacolant is.ezt kapsz recept nélkül és csak vitamin.
2010. dec. 4. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!