Szerintem valami érdekes kis játéknak örülnek a legjobban még ebben a korban, ami kicsi agytörést igényel, amire nem un rá mindjárt, egyszóval lefoglalja. Esetleg ha a meséket szereti, egy aranyos mesés könyv..:)
2010. dec. 4. 15:22
5/9 anonim válasza:
Vannak ilyen plüss mesekönyvek, amik lapozhatóak, azt az én keresztfiam imádja, igaz, ő még csak másfél éves lesz idén karácsonykor :) Esetleg valami rajzoló táblát, ha szeret firkálni a kicsi, ma már rengeteg félét lehet kapni :)
2010. dec. 4. 15:26
6/9 A kérdező kommentje:
Ez a nagy gondom, van már mindenféle kütyüje, meséskönyve, rajztálát már kettőt tett tönkre. A távirányítású autó jó ötlet, szívesen játszik vele uncsiinál.
Nálunk nagyon bevált a fürdőszobai szappankréta is.
2010. dec. 4. 16:51
8/9 anonim válasza:
Nálunk is az a helyzet, hogy már van mindenféle játéka, nem akarok neki felesleges hülyeséget venni, hogy elmondhassuk, hogy 10000 ft-ért kapott ajándékot. Az Anna és Peti kistesó érkezik c. könyvet kapja meg, sok jót hallottam róla.
2010. dec. 4. 19:09
9/9 anonim válasza:
Szia!
A kisfiam egy nagy zsák műanyag kockát kap majd,mert mindenből tornyot épít:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!