A fiam látta a minimaxon ezt a reklámot és teljesen rákattant.2,5 éves. Tudná ezt már értékelni?
Gondold meg alaposan, hogy veszel-e ilyet, nem véletlenül HOMOK a neve, mert úgy is viselkedik. Kell ez need a lakásban??? Én eddig csak átkozni hallottam ezt anyukáktól...
Egyébként meg a gyerekek mindenre rákattannak, amit látnak a tv-ben, néha muszáj a szülőnek kicsit racionálisnak lenni. Az én lányom is akart ilyet magának, akkor olvastam utána, és a sok rossz vélemény eltántorított.
Persze minden a Te döntésed, bocs, hogy nem egészen a kérdésedre válaszoltam.
Egyébként ha úgy vesszük, ez egyfajta gyurma speckó nyomóformákkal. 2 és fél évesen már egészen nyugodtan gyurmázhat egy gyerek. Majd belejön a nyomóformák használatába is.
igen, van gyermekem, tisztában vagyok vele, h időnként akarnak dolgokat. és persze ostobaságokat nem kap meg, sőt ha épp nincs ünnep, akkor nem is kap ajándékot. csak most közeleg a karácsony, gondoltam megkaphatná ami annyira tetszik neki...
köszönöm a válaszokat!
megkérdezhetem, h mekkora játék? mármint a markoló mekkora benne és a romboló? (markolóbolond a fiam).
felszedtük a szőnyegeket, parkettát raktunk le, szóval nem félek annyira a kosztól:D
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!