Melyik nevet választanátok?
A jövőben induló blogomban egy történetet akarok futtatni,de bajban vagyok az egyik szereplőm nevével. Ő elég cinikus és komoly, de amúgy fiatal srác.
Az illető lengyel származású, de angol nyelvterületen fog élni, így olyan név kellene neki, ami lengyelül és angolul is jól cseng. Egyik kritérium, hogy viszonylag jól (értelmesen) becézhető legyen
Hogy tiszta legyen, leírom, én mire gondoltam:
Mark-Marek
John, James, Jack - Jan, Janek, Jersy (innen persze csak egy pár)
Peter - Piotr
Robert
Thomas, Tom - Tomas
Paul - Pawel
Előre is köszi, és persze más ötleteket is várok!!!
ÁÁÁÁ...mindenki mást mond!! Az én szívem csücske a Piotr, de társalgásnál nehezen forogna a nyelv, ha valaki róla beszél...Másik kedvencem pedig a Tom, de végső soron ti döntötök, ill. hogy melyik névre "szavaztok".
Az ő történetbe csöppenéséig még hátra van némi előzmény háttérsztori, és miegymás-tehát nem mostanában lép be a képbe.
Egyébként most rakom föl a "könyvek"-hez ugyanezt a kérdést, de természetesen ide is várom a további tippeket.
Még egyszer: a fő szempont, hogy mind a két nyelvterületen használatos név jól csengjen.
Az eddigi válaszokat pedig KÖSZI!!

Szep lengyel nevek vannak. Pl Thomas mindennapi hasznalatban levo legyel megfeleloje Tomek, ami szerintem jol hangzik.
De mit szolsz a Bartek-hez?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!