Mit tegyünk a kishugommal?
Figyelt kérdés
Szegény beteg és itthon van..Mind1 nem ez a lényeg...Tablettát irt fel neki a doki és eddig nem kapott csak folyékonyat...És nem hajlandó lenyelni..Mit csináljunk vele?? 6 éves és mint mondtam Lány2010. nov. 29. 17:28
2/10 A kérdező kommentje:
hát hogy értve milyen?? Asszem Zinnat a neve..Vagy vmi iesmi
2010. nov. 29. 17:39
3/10 anonim 

válasza:

törjétek össze, ha nem kapszula
ha az, akkor magyarázzátok meg neki, hogy erre szükség van, elég nagy már
4/10 anonim 

válasza:

Ha fehér tabletta és nem kapszula, akkor össze lehet törni és italban feloldani.
5/10 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltuk már de nem hajlandó meginni..:S Megérzni rajta:S:S
Amúgy ugyan ilyen tabletta: [link]
Mondtam már neki azt is hogy képzelje azt hogy tictac vagy vmi de nem meri lenyelni fél h fájni fog neki..:S
2010. nov. 29. 17:42
6/10 anonim 

válasza:

Benne van a tájékoztatójában, hogy nem szabad széttörni, úgyhogy vegye csak be egyben. Be kell vennie, vagy mehet kórházba és infúziót kap napokon keresztül. Ez biztos használ.
7/10 anonim 

válasza:

Holnap reggel irány a doki és irassatok fel neki ilyet:
8/10 anonim 

válasza:

mondd meg, hogy a nagylányok lenyelik a gyógyszereket :)
és hogy ha megeszi kap egy kis csokit :)
9/10 anonim 

válasza:

Szerintem nyugodtan összetörheted késsel és 1 kanál lekvárral, vagy mézzel már biztosan beveszi. Én gyerekkoromban mindig így vettem be.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült rávenni hogybevegye...A kedvencével vettebe..xD Törtbanán és joghurt keverékével de elsőnek kiköpte úgyis aztán anya rávette...Meg van egy másik gyógyszer mi csak barna gyógyszernek hívjuk..Azt mindig utálta most bevette elég gyorsan egy kis teával keverve..És köszi a válaszokat
2010. nov. 29. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!