Mivel kenjem kisfiam orrát? Nagyon kisebesedett az állandó orrfújástól!
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 11:52
1/8 anonim válasza:
Egyszerű gyógyszertárba kapható fehér vazelin. Nem csíp egyáltalán, és nagyon gyorsan helyrehozza. Én is azt használom, ha nagyon meg vagyok fázva. Én mindég akkor kenem be kisfiam orrát, jó vastagon, amikor már elaludt. Így is szed le belőle, de marad is rajta. A ruhából is ki lehet mosni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ma veszek is neki!Kb mennyibe kerül?
2010. nov. 29. 11:59
3/8 anonim válasza:
A sudocrem vagy a neogranormon is jó, ha van otthon. Vazelin nem drága. Nem kell túl nagy adag, elég egy 30gr-os vagy 50gr-os tégely. Az is sokáig elég lesz.
4/8 anonim válasza:
Az árát sajnos nem tudom, de olcsó. A neogranormon az csíp.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 29. 13:27
6/8 anonim válasza:
nekünk alzol krémet ajánlott a doktornéni,este bekenem,reggelre nem is látszik semmi
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. nov. 30. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!