Tetszik nektek a Bódog név? Hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 13:49
1/12 anonim 

válasza:

Becenévnek: Bódi, Dodi
Nekem nem jön be de ne én legyek a mérvadó, ha Nektek tetszik adjátok bátran!
2/12 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem tetszik, mintha valaki parasztosan mondaná a boldogot, meg akkor már sokkal inkább vezetéknév jut eszembe róla. De hát ez olyan, hogy kinek mi tetszik. Becézni? Talán Bódi (Guszti... :D )
3/12 anonim válasza:
nekem van Bódog vezetéknevű ismerősöm:) szoktuk basztatni,h buldog,boldog,bódogth..:D
4/12 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!!
szerdán tudtam meg hogy fiam lesz és ez jutott először eszembe :D
2010. nov. 28. 13:53
5/12 anonim 

válasza:

Nekem sem tetszik, meg biztos szivatnák a neve miatt, de legalább nem tömegnév :-D
7/12 A kérdező kommentje:
igen én is azért akartam mert nem tömegnév,azért nem hívnak minden 3.embert így
2010. nov. 28. 14:31
8/12 anonim 

válasza:

Attòl mèg rohadt ronda:( bocs:(
10/12 anonim 

válasza:

Én amikor láttam a naptárban ezt a nevet, hát elnevettem magam. :$ Ritka is, és ronda is. Sajnos erre csak egy[illetvekettő] szó van: ritka ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!