Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagálsz? Megkérdezed,...

Hogyan reagálsz? Megkérdezed, hogy mi a gyermek neve és az neked nagyon nem tetszik, te nem adnád a gyermekednek.

Figyelt kérdés
Ma így jártam. Édes kisfiú volt az orvosnál. Anyukát kérdeztem, mi a gyermek neve: Ipoly Emánuel. Azt hiszem bambán néztem...és úgy is éreztem magam, mivel nem reagáltam.
2010. nov. 26. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

az én fim Örs, és hallgathattam én is miatta!

bár nem bánom mert főleg a vezetéknevével igazán szép neve van szerintem. Bár én pl nem vagyok híve a dupla nevekenek, főleg a két ilyen "különleges" vagy ritka névnek, ez így már nekem túl cifra.

főleg, ha anyuka is így hívja a fiát, hogy Ipoly Emánuel gyere ide!!!

2010. nov. 26. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
34%

Miért, az Örs nem rossz név :)

Megtudhatom, miért kellett lepontozni?

2010. nov. 26. 19:44
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Én mondanám, hogy milyne ritka nevet választottak. (Ízlések és pofonok.)
2010. nov. 26. 20:58
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem akartam megbántani senkit. Tudom, hogy más és más az ízlésünk és ez így is van rendjén.

De bárki kerülhet hasonló szituációba, nekem meg ez volt az első ilyen. Bamba voltam és nem tudtam magam kivágni, ezért kérdeztem meg itt.

Az utolsónak " fogadok szót". A "Hűűűű, micsoda különleges név, nem is hallottam még!" és hasonlók lesz a megoldás számomra.

Köszönöm a válaszokat, piros jelet senkinek sem adtam.

2010. nov. 26. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én már semmin nem lepődök meg,csak közben rájövök,hogy én sem tudhatok mindent:)

A bölcsibe az egyik kislány Édua,azt hittem arab,erre kiderült,hogy ősi magyar név...

Az orvosnál én is kimeresztettem a szemem,amikor hívták Lakatos Brájent:)

A magyar nevekkel nincsen semmi bajom,mind a 2 kisfiamnak magyar neve van,nem bánom,hogy visszajönnek a divatba,a sok Krisztofer és társai elég érdekesek:)

Mindenki különleges nevet szeretne a gyerekének,mert a szüleinek minden gyerek különleges

2010. nov. 27. 07:33
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

szerintem nem olyan gáz az Ipoly Emánuel, mint a Kevin meg a Noel...Én megdícsértem volna, nekem kifejezetten tetszik, ritka választás.

De én az x. Nimródot és az N.-ik Dzsenifert is megdícsérem, főleg, ha már nagyobbacska a baba és érti, mit mondok. Akár gáz a neve, akár nem, annak a gyereknek az a legfontosabb, hogy tanulja meg büszkén és méltósággal viselni a nevét, hiszen ez a legfontosabb örökség, amit a szüleitől kap (bármilyen idióta név legyen is). És ha büszke a nevére, nem lesz később kisebbségi komplexusa. Egy Efraim is lehet menő az osztályban, és egy Ipoly Emánuel is, ha nem cikizik le a felnőttek a nevét. Én a gyerek érdekeit tartom szem előtt.

2010. nov. 27. 11:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Nagyon értelmesek a lepontozók. Ahelyett, h megmondanák,mi a baj a válaszommal, lepontozzák azt is. Gratulálok az értelmi színvonalatokhoz. lehet ezt is lepontozni észlények.
2010. nov. 27. 12:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom,hogy a stílus miatt kaptál lepontozást,nem is csoda.Ez van.
2010. nov. 27. 13:04
 19/22 anonim ***** válasza:
én nem dicsérem meg a nevet,ha nem tetszik.sőt a gyereket sem.ha szépnek látom,akkor azt mondom,ha nem akkor azt,hogy aranyos.Nem fogok hazudni,de megbántani sem,mert mindenki olyan nevet ad a gyerekének,amit akar.az egy dolog,hogy lehet,hogy a gyereke utálni fogja,mert brájennek hívják,de ez az ő sara.
2010. nov. 27. 13:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Mosolyognék:-)))

Neki ez tetszett

egy Bence Márk és egy Szonja Jázmin anyukája vagyok, mert neküünk ezek a nevek tetszettek

a többi meg nem érdekel

2010. nov. 27. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!